Kyllä tulee tosi harvoin enää käytyä täällä blogia päivittämässä, kun melkeinpä kaikki nykyään pitävät yhteyttä ja jakavat asioitaan pelkästään facessa.

Aika on mennyt melkeinpä totaalisesti opiskeluiden merkeissä ja esimerkiksi ampumaan olen ehtinyt todella harvoin. Muutaman kerran treenasin kesän aikana, enimmäkseen tekemällä kylmäharjoituksia sisällä kotona tai ilmalla omassa pihassa olevaan taululaitteeseen. Kisat jätin suosista väliin, kun ihan turha mennä räpeltämään kun ei kerran ole ehtinyt harjoitella, tulee vaan paha mieli, kun tulokset on ala-arvoisia.

Koirien kanssakin on harrastettu todella säästeliäästi, enimmäkseen vietetty laatuaikaa keittön sohvan nurkassa koulukirjat mukana ja karvakamut kainalossa. Uusi perheenjäsen sentään laumaamme liittyi, sillä Paula hankki vajaan puolen vuoden ikäisen Tiltu-neidin (Brago's Brita), joka sitten jäi tänne Isojoelle asustelemaan. Tiltu on muuten tosi reipas apinatyttönen, mutta jostain syystä se ei kerta kaikkiaan tykkää miehistä. Alunperin ovat meidän miehet olleet sille isoja mörköjä ja nyt vasta pari kuukautta meillä asuttuaan se on jotenkin alkanut hyväksyä isännän, mutta Mikko on edelleenkin sen mielestä TOSI pelottava :(  Jos meille tulee vieraita, niin naisten kanssa Tiltu on ylintä ystävää heti alusta lähtien, mutta ne miehet ei ole mukavia... Saas nähdä kuinka kauan tuota kestää. Parissa kolmessa mätsärissä ollaan pyörähdetty ja niissä ei ole ollut mitään ongelmaa, päinvastoin, Tiltu pussaa kaikkia! Tällä hetkellä on karvat nypitty alas, joten virallisiin näyttelyihin lähdetään aikaisintaan keväällä kun turkki on kasvanut ja saadaan myös Sissi mukaan, sillä Sissi on ollut mammalomalla Huittisissa. Rouva pyöräytti maailmaan kolme mopovauvaa, kaksi poikaa ja tytön. Toiveissa olisi, että saadaan rouva pikapuoliin takaisin kotiin, ikävä on ollut kova.

Käsitöitäkään en ole ehtinyt tehdä entiseen tahtiin, mutta sentään jotain pikkuihmisille, eli mekko Miialle

mekko2013-normal.jpg

ja pipot Joannalle ja Lukalle

pipot2013-normal.jpg