Sissi -neiti täytti eilen neljä viikkoa ja täytyihän sitä synttärikuva ottaa. Ipana tosin ei tahdo pysyä paikoillaan, joten tyytyminen istumakuvaan

Sissillä alkaa siis vauhtia pikkuhiljaa löytyä ja ipana viilettää pitkin pentuaitausta, tosin välillä vielä muksahdellaan selälleen, mutta nyt jo päästään itse suht helposti ylös . Aidan läpi käydään välillä tutustumassa myös muihin koiriin ja varsinkin Jumbo ottaisi naperon kyllä heti hoitaakseen. Sintti sen sijaan suhtautuu ihan samoin kuin kaikkiin muihinkin pentuihin, eli murinaa tulee ja jos liian lähelle tullaan niin saattaa jopa näpsäistä. Sinttihän ei ole koskaan tykännyt sen enempää muista koirista kuin pennuistakaan, se on aina ollut sellainen oman tiensä kulkija ja juuri isännän kanssa juteltiin, että se varmaan nauttisi eniten olostaan perheen ainoana koirana. Harmi vaan, kun rinsessan toiveita ei voida kuunnella joten möllötelkööt omissa oloissaan niin paljon kuin tykkää silloin kun muiden seura ei kelpaa. Omat pentunsa se on aina hoitanut suht hyvin, mutta sen jälkeen kun se on pentunsa vieroittanut, on lastenhoito siirtynyt sujuvasti Jumbon huoleksi, se kun on aina valmis siihen hommaan. Jännästi nuo koirat kyllä tilanteesta ovat selvillä itsekin, sillä Emmaa ei yhtään häiritse jos Jumbo viihtyy pentuaitauksen luona, mutta jos Sintti kävelee siihen suuntaan, Emma siirtyy aina aidan ja Sintin väliin, joten se ei edes halua päästää sitä pikkuisensa lähelle. Parin viikon kuluttua täytyy sitten alkaa totutella siihen, että Sissi voisi pikkuhiljaa viettää aikaansa myös keittiössä vapaana, joten siihen mennessä Sinttikin saa luvan oppia siihen, että neiti kuuluu laumaan ja piste!

Säät on olleet nyt tosi viileät ja aika hurja tuuli käy nytkin joten Jumbo saa "jähmettymiskohtauksia" vähän väliä. Eilenkin se reppana seisoi keskellä pihaa täysin suorilla jaloilla eikä voinut liikkua minnekään, kun en päästänyt sitä takaisin sisälle ennen kuin  kaikki olivat käyneet pellolla asioillaan. Jumbon asioimista ei kyllä tarvitse kauaa odotella, salamana pellolle, kyykähdys ja pyllistys ja ei kun menoksi kohti ulko-ovea. Laku sitä vastoin haaqveilee ja nuuskuttelee välillä 20 min ennen kuin sopiva vessa löytyy. Jumbon kanssa ollaankin tehty sitten erikseen muutamia pyörälenkkejä niin tulee edes hiukan liikuttua. Emmaa en ole vielä lenkille vienyt, sillä juuri tuon kolean sään vuoksi pelkään hieman ettei vaan meijeriosastoon iske tulehduksia, kun ei kuitenkaan ole kuin yksi pentu tankkeja tyhjäämässä. No Sissihän hoitaa tyhjäyksen kyllä antaumuksella, sillä neiti ei edelleenkään oikein suostu syömään kiinteää ruokaa. Tänään sain ehkä hieman enemmän menemään kuin eilen, joten suunta on kuitenkin oikea ja meneepä edes vähäsen.

Lauantaina kävin avaamassa ilma-asekauden Ilmajoen Lokakisoissa ja oikeastaan olin aika tyytyväinen, sillä ainoastaan yksi sarja meni huonosti, sillä ammuin kolmannen sarjan ekaan tauluun ekan laukauksen kutosen ja se valkoinen "kärpänenhän" kummitteli silmissä sitten koko ajan ja sillä viidellä laukauksella sain kasaan vain 40 pistettä.  Tulos oli kuitenkin 359 eli jäi vaan pisteen ysin vauhdista, joten pakko olla tyytyväinen (sarjat 91,89,84 ja 95) ja sijoitus kakkonen.