Niin se vaan alkaa olla taas juhannus käsillä. Eilen oli se vuoden pisin päivä ja nyt alkaa sitten taasen se päivän pituus lyhentyä syksyä kohti. Tänään onnitellaan sekä Elinaa syntymäpäivän että Paulaa nimipäivän johdosta

Koirien kanssa eletään tällä hetkellä sellaista hiljaiseloa, sillä pennut ovat kaikki onnellisesti maailmalla ja Emman ja Lakun juoksu ei ole vielä alkanut, joten uusia ei ole vielä laitettu "tilaukseen". Jänityksellä tosin odotellaan uutisia Vesannon suunnalta, sillä Millillä alkaa kuulemma olla aika tukalat oltavat ison vatsansa kanssa, runsas viikko pitäisi ainakin vielä jaksaa. Sen verran kuitenkin vauvauutisia, jotka koskettavat meitäkin, että tuleva sijoitusnarttuni syntyi sunnuntaina Kotopellon kenneliiin. Pentueeseen syntyi kuusi pentua ja kaksi punaista tyttöä, joten toinen niistä tulee sitten joskus toivottavasti jatkamaan sukua mun kennelnimeni alla. Sijoituspaikka on etsinnässä ja toivotaan, että sopiva paikka löytyy.

Viime viikolla käytiin Kristiinankaupungissa mätsärissä ja Roosa ja Milla hoitivat handlaamisen - kiitos heille. Lakun kanssa tosin menin sitten "vihreiden" kehään itse, koska neiti pelästyi miestuomaria aka lailla, kun tällä oli lippalakki syvällä päässä ja mustat lasit päässä ja kun koirat tutkittiin vielä maassa eikä pöydällä kuten tavallista. Menestystäkin tuli ihan kivasti, sillä Sintti oli vaaleanpunaisten neljäs ja Emma vihreiden neljäs, Jumbo sai vaaleanpunaisen ja Laku siis vihreän. Lisäksi Sintti ja Roosa sijoittuivat kakkosiksi JH:ssa ja Jumbo ja Milla 4.:nsiksi, joten onnittelut vielä kerran tytöille. Viime viikolla käväisin myös Koskenkorvalla Rölliä katsomassa ja kyllä on poika komeassa kunnossa. Komea kiiltävä karva ja ulkonäkö muutenkin "miehinen". Laku ja Sintti olivat mukana ja Sintti tapansa mukaan ei osallistunut hauskanpitoon mutta isällä ja tyttärellä riitti vauhtia.

Tänään sain itse mukavia vieraita pikavisiitille, sillä Niksi-neiti omistajineen käväisi ja kyllä oli pikkuneiti kasvanut. Ja vauhtia tuntuu neidillä rittävän aika kiitettävästi, kyllä siinä taitavat Milli, Pikku ja Mando välillä miettiä, että mikä ihmeen riiviö tuo ipana on   Meidän koiria kohtaan neitonen suhtautui tietyllä kunnioituksella ja yritti saada Jumboa hieman leikkimään kanssaan, mutta huonolla menestyksellä, eihän meidän rouva ota yhtään ylimääräisiä juoksuaskeleita... Tosi paljon on neidissä isänsä näköä ja olemusta, mielenkiintoista seurata löytyykö jossain vaiheessa myös Ebbaa.