Bissen vatsa kasvaa edelleen ja uskoisinpa että loppuviikosta ehkä saadaan pentusia maailmaan. Vielä vatsa on kovin ylhäällä, joten pariin päivään ei kannata ainakaan mitään vielä odotella. Tänään olis tarkoitus laittaa pentuaitaus kuntoon olkkariin ja siirtää Bisse jo ensi yöksi sinne nukkumaan. Ja saa sitten tuleva äippä muutenkin alkaa viettää ne ajat olkkarissa, kun en itse ole kotosalla, niin eivät muut sitten häiritse jos alkaa olo tuntua tukalalta. Sissi on vihdoinkin (ainakin osittain) tajunnut, että hänellä on porttikielto Bissen maitobaariin ja yrittääkin kumota sitä yllätyshyökkäyksillä ainoastaan silloin kun Bisse nukkuu . Sissi on myös keksinyt uuden, omasta mielestään kivan, leikin. Kun joku kulkee keittiön portista, neiti on salamana paikalla ja livahtaa portin raosta eteiseen, sitten täysillä eteisen toiseen päähän ja siinä "hidastetut pinseripyörähdykset" ja vauhdilla olohuoneeseen. Neiti tulee kyllä heti takaisin kun sitä kutsuu, mutta miesväen kanssa tuo homma on nyt lähes jokakertaista kun joku portista kulkee. Mun kanssa tuota ei harrasteta, sillä neiti on aika hyvin oppinut "odota"-sanan ja istuu kiltisti paikoilleen odottamaan siksi aikaa kun itse portista kuljen. Iltaisin Sissi on huomannut kuinka porukka linnoittautuu sohvalle isännän ympärille, kun Vesku alkaa katsella telkkaria ja osaa jo itsekin hakea huomiota sen verran voimallisesti, että hyvin pian pääsee kainaloon nukkumaan, tässä hieman kuvamateriaalia. Kuvassa ei näy kuin tämä kaksikko, mutta jalkojen välissä nukkui kuvanottohetkellä lisäksi Emma ja nilkkojen päällä Laku, en vaan viitsinyt alkaa isännän haarojen väliä kuvaamaan .

Eilen oli Jyväskylän KV-näyttely ja meiltä oli ilmoitettuna sinne Laku ja Jumbo. Pääsin mukavasti Elinan ja Sepon kyydissä - kiitos vielä! Apinoita oli 13kpl ja ainoastaan kahdelle urokselle ja yhdelle nartulle tuomari jakoi ERIn, Paulan kasvateista Desi NUK EH1, Laku AVK EH1 ja Milli VAK EH3. Kääpiöpinsereitä taisi olla yli 60 ilmoitettuna ja väriskaala näkyi olevan käytössä lähes kokonaan, Jumbolle VEK EH2. Jumbon vatsan seutua hieman tutkiskelin huolestuneena, sillä rouvahan oli lauantaina käynyt varkaissa ja syönyt kokonaisen lintujen talipallon! Eilen sitten pariin otteeseen piti oksentaa jyviä! No arvostelu oli kuitenkin hyvä ja Petru Muntean löysi kyllä juuri ne ongelmapaikat, mitkä itsellänikin on Jumbon suhteen tiedossa . Ja jälleen kerran, Jumpsu sai kiitosta mm. hyvistä hampaistaan  Elinan sammareille: Rocky VAK ERI- ja Olga VAK ERI3

Muista harrastuksista vielä sen verran, että olin lauantaina Kankaanpäässä itse kisaamassa ja kerrankin voin sanoa että olin LÄHES tyytyväinen tulokseeni, vain yksi seiska ja tulos 369 eli vain kolmen pinnan päähän omasta ennätyksestä! Ehkäpä mä vielä joskus opin hallitsemaan nämä kisahermoni ja pystyisin jättämään nuo seiskat ja kasit pois (toivossa on hyvä elää, sano lapamato...)