Tänään tuli pikaisesti käytyä jopa parissakin näyttelyssä, sillä aamulla lähdettiin Emman kanssa Honkajoelle ryhmänäyttelyyn. Poikkesin menomatkalla ottamassa tuttavan luota vielä pari tyttöä harjakoirineen mukaan ja Emmalla oli edessään sitten eka junnuluokan näyttely. Olin aika tyytyväinen Emman arvosteluun ja ne moitteet mitä tuomari antoi, tiesin kyllä etukäteen jo itsekin eli hieman turhan paljon tummaa karvaa selässä ja takakorkea varsinkin liikkeessä, vaikka tuomari asettikin sanansa hienosti ja käytti ilmaisua etumatala...  Kuva puhukoot puolestaan Nauru

1249749577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maiju oli paikalla Frankin kanssa, jack-poika valitettavasti oli loukannut silmänsä, joten joutui jäämään tästä "kotinäyttelystä" pois, mutta Frank sen sijaan korjasi potin kotiin ollen ROP ja jopa RYP-2, Onnittelut vielä kerran! Niin ja olihan siellä meillä ihan oma kannustusjoukkokin - kiitos Katja & co! Kuinkas sen sijoitusmopsiasian kanssa oikein olikaan, vai miten olis vaihteeksi bt-värinen kääkkäpoika? Silmänisku

Kun saatiin oma vuoromme suoritettua, sain tekstiviestin Heidiltä, että heillä oli Bissen kanssa mennyt tosi hienosti Kauhajoen näyttelyssä ja odottelivat juuri Paras Narttu -kehää. Lähdin ajelemaan kohti Kauhajokea ja oli kiva nähdä Ellaa ja Bisseä taas pitkästä aikaa. Sisarukset ovat tosi paljon saman näköisiä, Ella vaan paljon pienempi, neiti taitaa olla korkeintaan 26cm korkea ja Bisse hieman kookkaampi. Paljon ovat molemmat tytöt aikuistuneet ulkonäöltään Hymy Niin, ja Onneksi olkoon vielä Bisselle ja Heidille, sijoitus oli loppujen lopuksi PN3 ja Vara-Serti!!

Heidin kanssa seurailtiin snautserikehän reunalla vielä jonkin aikaa ja juteltiin mm. parin tutun snautseriomistajan kanssa ja myös yksi tuttu isojokinen pariskunta käväisi juttusilla. Aika jännää sinänsä, että kunon näyttelyssä jossa on itse esitämässä koiria, on jotenkin niin keskittynyt omiin koiriinsa, ettei huomaa ympärillä kulkevia ihmisiä ollenkaan niin kuin ollessaan paikalla  "turistina" . Kai sitä kuitenkin jollain lailla jännittää koiriensa ja kasvattiensa puolesta vaikkei sitä myöntäisikään ja moni asia jää huomaamatta ympärillä silloin kun "omat" koirat on kehässä.

Kotimatkalla poikettiin vielä pikaisesti moikkaamassa Riikkaa ja vähitellen Emma alkoi näyttää siltä, että neidillä oli kuuma! Kun lähdimme ajelemaan koti Isojoeka, se makasi hetken aikaa takapenkillä, mutta hieman ennen Päntänettä se siirtyi lattialle makaamaan ja vietti siellä loppumatkan. Autossamme nimittäin ON ilmastointi, mutta se EI TOIMI Huuto. Isojoella poikettiin vielä vanhempieni luona kahvilla ja siellä Emmaan tuli taas vauhtia, sillä äiti oli poimimassa viinimarjoja ja sehän on Emman mielipuuhaa, ja siellä se tuhisi pää puskassa ja massutuksesta päätellen mustatkin viinimarjat maistuvat meidän kaikkiruokaiselle mopsukallemme.

Niin ja vielä hieman lisää koiramaisia onnitteluja! Elinalle aivan valtaisat Onnittelut sekä sammarikasvattien ja omien koiriensa menestyksestä. Jälleen uusia valioita tänäkin viikonloppuna! Grattis!