Keskiviikkona kävin hakemassa Ebba-rouvan tänne mammalomalle ja tulevan mamman vatsa olikin mukavasti pyöristynyt  Mitään hirmu isoa pentuetta ei varmaankaan ole tulossa, mutta kyllä siellä taitaa pari kolme pentua köllötellä. Hieman epäonneakin tietenkin on matkassa, sillä Ebba sairastaa parhaillaan kennelyskää, johon sillä on kyllä ab-kuuri päällä, mutta pientä köhimistä on vielä havaittavissa varsinkin kun mennään ulos ja rouva innostuu, niin silloin tahtoo yskänpuuska yllättää. Itselläni on hieman huono omatunto Ebban suhteen, sillä majoitin sen heti meillä eristyksiin olohuoneeseen ja sinne ei ole kenelläkään muulla kuin minulla lupa mennä ja itsekin vaihdan joka kerta vaatteet ja käsidesit on ahkerassa käytössä. Jos vaikka kävisi niin hyvä säkä, että tämä meidän vakioporukka säästyisi taudilta. Ebba on kyllä uskomattoman hyvin kotiutunut, vaikka olosuhteet ovatkin sillä nyt vähän mitä ovat, sillä pienintäkään inahdusta ei sieltä suunnalta kuulu silloinkaan, kun se joutuu olemaan olkkarissa aivan yksin. Siellä se vaan makailee tyytyväisen näköisenä oman koppansa päällä ja nautiskelee aamuisin auringonpaisteesta. Eniten jännitin sitä, että miten se suhtautuu siihen ettei pääse Veskun syliin, sillä aina kun nuo "Tiinen tytöt" ovat olleet meillä hoidossa, ne jostain syystä parkkeeraavat aina Veskun syliin tai oikeammin makaava mahan päällä, kun isäntä loikoilee sohvalla TV:tä katsomassa   Ruoka maistuu Ebballe hyvin ja nyt vaan toivotaan, että kaikki yskäoireetkin häipyvät hyvissä ajoin ennen pentujen syntymää.

Paulakin siinä piipahti pikaisesti kun oli menossa Lapualle panoksia testailemaan. Hän tuli eilen klo 10ksi Kauhajoelle ja sieltä kotiin hän saikin sitten istua "pelkääjän" paikalla sillä kotiin ajoi Mikko joka oli muutamaa minuuttia aikaisemmin saanut inssiajonsa suoritetuksi   Joten vielä kerran Mikolle Onnea tuoreesta ajokortista!

Säät ovat olleet aivan mahtavat (paitsi että likaiset ikkunat näkyvät auringonpaisteessa aivan liian hyvin) ja aamusta on ollut mukava käydä koirienkin kanssa ulkoilemassa, kun ei ole kylmä, mutta sen verran vielä oli tänä aamunakin hankikantoa, että koirat pysyivät pinnalla. Tuolla metsässä ei hanki kuitenkaan niitäkään kanna, joten sinne pääsyä saadaan nyt vielä odotella jonkin aikaa.