Saisan ja Eeliksen jälkikasvu näki päivänvalon lauantaiaamuyöstä. Illalla Saisa alkoi olla sen verran levoton ja hakeutui syliin koko ajan että arvelin jotain alkavan tapautua ja niinhän eka pentu, bt-tyttö sitten syntyikin klo 02:00 ja punainen tyttö melkein heti perään eli 02:10. Sitten oli noin tunti väliä ja 03:15 oli vuorossa pieni mutta terhakka bt-poika, jälleen tunti ja 04:07 syntyi tummanpunainen tyttö. Sitten Saisa rauhoittui hetkeksi ja vatsassa näkyi selkeästi vielä pari muhkuraa, mutta ne olivat vielä aika edessä, joten tiesin, että jonkin aikaa menee vielä ennen kuin kaikki lapset ovat maailmassa. Kävimme pariin otteeseen ulkona pissalla/kävelyllä ja 05:45 syntyi sitten toinen bt-poika ja 06:10 vielä punainen poika. Tämän jälkeen tuore äiti rauhoittui ja alkoi kaikessa rauhassa imettää katrastaan. Joten aika voimallisesti tuntuvat nämä V-pentueesta ainakin Missi ja Eelis periyttävän tuota mustaa, sillä A-pentueestakin suurin osa oli bt-värisiä ja siinäkin molemmat vanhemmat punaisia. No, sattuman kauppaahan nuo värit on, ja voihan olla, että Missin tuleva pentue ensi keväänä onkin sitten kaikki punaista, vaikka isukki onkin bt

Pennut ovat rauhallisia ja tyytyväisiä eikä laatikosta kuulu oikeastaan juuri mitään muuta kuin pientä nassutusta. Jännä huomata, että porukka ruokailee vähän kuin kahdessa tuurissa, eli kun toiset nukkuvat niin toiset ovat tissillä  Tänään hain äidiltä vanhan vaa'an lainaan, kun oma digitaalivaakani simahti lopullisesti enkä saanut edes syntymäpainoja punnittua. Äsken kun punnitsin pennut niin pienin painaa 170g ja suurin 210g ja ikäähän on nyt noin 1½ vuorokautta, joten syntymäpainot ovat varmaan olleet hieman alle noiden painojen, sillä nyt on ruokaa nautittu sen verran, että kaikki ovat tosi "pallomahoja"

Ja vielä lisää vauvauutisia, sillä viime viikolla syntyi Kuohun kenneliin myös pentuja, joissa isänä Topi. Onnittelut pennuista myös sinne!