Aamupäivä alkoi hieman huonommilla uutisilla, sillä sain puhelun Kauhajoelta, että Jucu-poika oli aamulenkillä alkanut oksentaa verta! Hieman alkoi hirvittää, että mikä mahtoi olla ongelmana, sillä lääkärissäkään ei syy moiseen ollut selvinnyt. Toivotaan, että olisi jotain harmitonta ja ohimenevää - isot tsempitykset Juksulle!

Loppupäivän terveysuutiset sitten olivatkin pelkästään positiivisia, sillä Seinäjoella oli el.lääk H. Nurmi pitämässä silmätarkastuspäivää ja "meikäläisistä" tarkastuksissa kävivät päivän aikana Pepe, Elvis, Ixu, Ebba ja Saisa. Kaikilla terveet silmät. Eilen kävin Saisan ja Ebban kanssa polvitarkastuksessa ja el.lääk. A. Kangasniemi totesi tyttöjen polvet terveiksi, Ixua en polvitarkastuksessa käyttänyt, koska sille en olisi vielä virallista lausuntoa saanut alaikäisyyden takia ;D

Nyt voi sitten hyvällä omallatunnolla suunnitella ensi kevään ja kesän tulevia pentueita, sillä tarkoitus olisi astuttaa sijoitusnartuista sekä Ebba että Saisa. Ebban sulhoksi on kaavailtu aamun epäonnen soturia Jucua ja Saisan sulhoksi Ixua. Ixun isäksi ryhtyminen tosin on vielä pienen pieni kysymysmerkki noiden tutkimattomien polvien takia, sillä nuorella herralla ei ole ihan vielä tarpeeksi ikää, jotta saataisiin virallinen polvilausunto ja epävirallisia lausuntoja en aio etukäteen ottaa.