No niin, nyt sitte näyttäis siltä, että Terrieri.netin kotisivut ei enää toimi ja mullahan oli omat kotarit juurikin siellä. Parisen vuotta sitten muutin sivut sinne kun en saanut tietoa kunnolla siirrettyä Soneran kotisivuille yhteyskatkosten takia. Olis vaan kannattanu pysyä soneran alla, olis ainakin tiedot kotikoneella tallessa, mutta nyt häipyi kaikki kuin pieru sinne kuuluisaan Saharaan jos tuo terrierinetti nyt tosiaan on kaatunut!!

Joten ainakin nyt sitten toistaiseksi taidan päivitellä asioita pelkästään tänne blogiin ja pyydän anteeksi kaikilta koiraharrastusystäviltäni sitä, että täällä tulee olemaan sitten juttua myös muista kuin koira-asioista.

Pentusuunnitelmissa siis kääpiöpinseripentue yhdistelmästä "Nero" Rowan-Alley's You Tube - "Asta" Kotopellon Cristina, juoksua odotellaan! Yhdistelmä on lievä linjaus iki-ihanaan Jumbo-mummoon (FIMVA Rowan-Alley's Matami Mimmi), jonka ehdottomasti paras ominaisuus on sen määrätietoinen, avoin, rauhallinen luonne. Ja onhan tuo mummo pärjännyt ihan kiitettävästi myös missikisoissakin .  Nero on luonteeltaan hyvin paljon "jumbomainen", sopivan kokoinen, näyttelyissä palkittu ERInomaisella. Asta hieman vilkkaampi, hyväluustoinen ja kaunisrakenteinen, kauneusvirheenä mainittava toinen yläkulmuri hieman väärässä asennossa.