Käväisin eilen pikaisesti Etelä-Suomessa. Paula lähti viikonvaihteessa pidettäviin Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuihin Göteborgiin ja samalla kun vein hänet lentokentälle, niin tuli käytyä pitkästä aikaa sukuloimassa Lohjalla. Hieman jännitti, että minkälainen kakkaralli on kotona odottamassa, kun aamulla viiden aikoihin lähdettiin ja kotona oli vasta puoli yhdeksän aikoihin illalla, mutta täydet pinnat ja isot kiitokset isännälle, joka oli Mikon ja Matin avustuksella sekä ruokkinut koiruudet, että siivonnut pentukakkelit.

Villekin ilmestyi illalla myöhään muuttokuormansa kanssa ja toi samalla mulle ihka uuden kompostorin Keskiseltä. Edellinen kompostihan oli tehty vanhasta arkkupakastimesta ja sen käyttö hylättiin viime kesänä. Nyt alkaa pian taas tulla muhevaa multaa kasvihuoneeseen ;D  Villehän tyhjensi lopullisesti nyt Seinäjoen asuntonsa ja siirtää omaisuutensa Savonlinnaan missä jatkaa opintojaan. Kovin kauas nuo vanhimmat lapset sitten vaan lähtivät, ei kovin usein varmaan taas ensi talvena nähdä, kun Villen luo tulee matkaa 440km ja Paulan luo 330. Onneksi Mikko ja Matti sentään vielä asustavat kotona.

Nyt täytyy alkaa jännittää kuinka Paulan käy kisoissa, perjantaina ohjelmassa ilmakivääri, lauantaina muistaakseni pienoiskiväärin asentokisa ja sunnuntaina makuukisa, ja jos jotain kiinnostaa käydä katsomassa, kisasivut löytyvät osoitteesta http://www1.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=61429