Tuttava Etelä-Suomesta tuli maanantaina ja pari päivää onkin sitten paranneltu maailmaa oikein urakalla ;)

Yksi pieni ongelma meillä kyllä oli, kun hänen kääkkäneitinsä oli juuri aloittanut juoksun ja Rölli oli sitä mieltä, että hän haluaa isäksi jälleen ja me kun ei oikein haluttu ymmärtää nuorenparin tarpeita ja Rölli esittikin pieniä aarioita aina silloin tällöin yöaikana. Topiakin käytiin tervehtimässä ja myös se oli aivan innoissaan, kun havaitsi herkulliset tuoksut joita toimme tullessamme. Yritettiin selittää, että odottaisi nyt vaan vielä jonkin aikaa, sillä tuoksut olivat lähtöisin väärästä kohteesta ja että tyttöystävä olisi kyllä tulossa jonkin ajan kuluttua kunhan jaksaa vielä hetken odotella. Eipä taida niihin treffeihin kovin kauaa sitten loppujen lopuksi mennäkään, sillä ilmeisesti juoksu on alkamassa.

Topi "hullun kiilto silmissään" ja tyttö mielessään...

1778701.jpg

ja sitten sama ilme apinatytöllä, mutta ihan toisesta syystä...

1778704.jpg

Apinavauvat kasvavat vauhdilla keittiössä ja niin kasvavat myös  olohuoneen kääkkävauvat :)  Fanny-äipälle tosin jouduttiin rakentelemaan hieman esteitä pentulaatikon ympärille, sillä kahtena yönä mamma hiipi kylmän rauhallisesti meidän makkariin, minun ja isännän väliin. Taitaa olla sen verran mukavuudenhalua rouvalla, että kun en antanut sen omia peittoja pentulaatikkoon mukaan, niin päätti tulla sitten lämpimään sänkyyn. Muisteltiin että taisipa se Fanny harrastaa ihan samanlaista edelliselläkin kerralla, kun oli meillä pentuja saamassa, silloin oli kantanut koko 7 pennun lauman olkkarin sohvalle ja makasi lapsineen siellä peiton alla eräänä aamuna. Tänään päivällä on nyt sitten olo maittanut jo pentulaatikossakin, mutta yöksi taidan vielä laittaa "kanaverkkoviritelmän" aitauksen päälle, sillä eiköhän nuo 4 vrk ikäiset pennut vielä tarvitse emon lämpöä varsinkin kun lämpölamppukin otti ja simahti :(

Pennuista tytöillä on uudet kodit tiedossa, poikien kohdalla alkuperäiset varaajat olivat jo pennun saaneet tai ottavat oman pentunsa kasvattajilta, jotka asuvat lähempänä omaa paikkakuntaansa, joten niiden kohdalla kodin etsintä jatkuu vielä. Pennut näyttävät vahvoilta ja tietenkin sitä aina kasvattajana toivoo, että niistä tulisi oikein komeita poikia ja sieviä tyttöjä ja jotkut omistajista innostuisivat viemään niitä sitten aikuisempana jopa kehiinkin joskus.

Apinavauvat ovat nyt muutamana päivänä maistelleet myös kiinteänpää ruokaa ja hyvin tuntuu puuro kelpaavan, tosin kermaviiliä löytyy kyllä ruokailun jälkeen ihan joka puolelta, mutta Milli-äippä hoitaa esipesun ja sitten lopuksi hanan alla turkki puhtaaksi. Eiköhän parin päivän kuluttua ala sekin homma jo sujua paremmin kunhan vaan tasapaino alkaa toimia paremmin, sillä karvakasat muksahtelevat kyljilleen ruokalautaselle aika usein =D Pieniä luonne-eroja on niissä jo nyt huomattavissa ja toinen tytöistä tuntuukin olevan aika vilkas tapaus ja huvittaa katselijoitaan pinseripyörähdyksillään (tosin vielä aika epäonnistuneilla sellaisilla).

On ollut nyt niin ihanat ilmat, että olen jopa saanut hieman rästiin jäänyttä matonpesu-urakkaa hoidettua ja matot ovat kuivaneet suht hyvin vaikka mätäkuu on käsillä. Mutta nyt alkaa olla taas apinavauvojen ruoka-aika, joten paras lähteä puuron tekoon :)