Emmalla on vielä suunnilleen viikko jäljellä laskettuun aikaan ja jännityksellä odotellaan ja toivotaan, että vatsassa olisi enemmän kuin yksi mopsivauva. Yhden kanssa kun saattaa synnytys hankaloitua, jos ainokainen kasvaa kovin isoksi. Vielä en ole tulevaa mammaa siirtänyt olkkariin nukkumaan, kun on ollut vielä niin rauhallinen ja mukavampi olla muiden kanssa kuin yksikseen.

Bissekin aloitti juoksunsa ja käyn alkuviikosta hakemassa neidin tänne ja seuraavana viikonloppuna luultavasti mennään Edin luo treffeille. Vähän menee aikataulut päällekkäin tuon Emman lasketun ajan kanssa, mutta onneksi Roosa lupautui tulemaan avuksi siksi aikaa kun olen astutusreissussa niin ei tarvitse jättää Emmaa yksin

Niin se vaan syksy jälleen tuli ja ampumaharrastuksessakin palataan vähitellen sisätiloihin. Eilen illalla kokoonnuttiin sisäampumaradalla ja suunniteltiin tulevan ilmakauden ohjelmaa. Syksyllä ammutaan jälleen seuran omaa sarjakisaa ja lokakuun lopulla on sitten perinteinen Isojoen ilma-asekisa. Kesän aikana ammuin jonkin verran ruutia ja vapaapistoolilla tuli käytyä jopa kolmissa kisoissakin. Viime viikonloppuna kävin ensin perjantaina Toijalassa ampumassa vapaapistoolia ja olosuhteet oli aika haastavat, tuuli aika hurjasti ja vettäkin sateli aina välillä, joten olin ihan tyytyväinen, kun kaikki laukaukset löytyivät taulusta, myös se yksi "OHO-laukaus"  joka karkasi totaalisesti . Lauantaina sitten ammuin elämäni ekat kisat vakiossa ja urheilupistoolissa, kun sain Villen aseen lainaksi. Mun oma "idän ihme Bajkal" kun ei ole koskaan oikein toiminut moitteettomasti ja sillä ei viitsi kauheasti kisata, kun ase on enemmän häiriössä kuin toimintakunnossa, varsinkin viileällä säällä. Kisa meni oikeastaan ihan ok ja jännityksestä huolimatta tulos oli juuri sitä mitä olen harjoituksissakin ampunut eli hitaat menee hyvin, mutta nopeat sarjat sitten päin honkia  Vakiossa varsinkin 10 s sarjat meni ihan hosumiseksi ja Urheilupistoolin kuviossa löytyi kyllä ihan hyvät kasat taulusta, mutta kun se kasa oli koko ajan ihan väärässä paikassa. Säädin aseen kouluosuuden jälkeen samoin kuin olen säätänyt harjoituksissa sisäradalla ja ilmeisesti luonnonvalo kuitenkin taittaa ihan eri lailla taululle kuin lampun valo, koska nuo säädöt meni ihan metsään, mutta oppia ikä kaikki - ensi vuonna ollaan viisaampia jos kisoihin uskaltaudun.