Lähes viikon pakollinen tauko tietokoneen käytössä! Viime lauantaina kone sanoi työehtosopimuksensa irti ja heräsi henkiin siis nyt vasta tänään. Melkeinpä jo tuli vieroitusoireita, mutta päätin, että en omaksi kiusaksenikaan lähde kirjastoon lukemaan sähköpostejani. Sen verran on vielä ongelmaa, että kirjoitin ei keskustele ollenkaan koneen kanssa ja mitään ei saa tulostettua. Voi hitsit kun edes hiukan enemmän ymmärtäis itse tästä tekniikasta jotain.

Kääkkävauvat eivät ole enää mitään vauvoja, vaan vauhdikkaita "leikki-ikäisiä" Välillä sohvan alustasta kuuluu kopauksia, kun päät osuvat sohvan pohjaan kesken painin. Isommat koirat ovat katsoneet parhaaksi majoittua sohvalle ja tuoleille ja pysyä mahdollisimman paljon pois lattiatasosta, sillä pentujen mielestä varsinkin apinat muistuttavat sen verran pehmoleluja, että niitä on kiva repiä turkista =D  Rölli varsinkin katselee välillä mua sen näköisenä, että onko ihan pakko päästää nuo kaikki touhuamaan vapaasti koko keittiössä. Olisihan se tietenkin paljon siistimpää, jos pysyisivät pentuaidan takana, mutta kun lapsilauma on päässyt vapauden makuun, niin auta armias sitä kiljumista, jos ne joutuvat olemaan omasta mielestään eristyksissä ja omia korviani säästääkseni olenkin antanut niille koko keittiön käyttöön.

Jossain vaiheessa pitäisi yrittää ottaa uusia kuviakin naperoista, mutta kuvaaminen ei tosiaankaan tahdo olla kovin yksinkertaista ilman apukäsiä.

Paulan apinapinsereiden paperit tulivat vihdoinkin Kennelliitosta ja kesti siis melko tarkkaan 8 viikkoa pentueilmoituksen lähettämisestä. Suoraan sanottuna en yhtään pidä tästä uudesta systeemistä, mieluummin käyttäisin vanhaa postiennakkokäytäntöä. Nyt paperit tulevat suoraan omaan postilaatikkoon ja joutuvat makaamaan siellä jopa tuntikausia ilman sen kummempaa valvontaa. Tuskinpa niitä kukaan nyt postilaatikosta vie, mutta tulee vaan mieleen, että kun kuoressa on mukana rekisteritodistukset ja omistajatodistukset, niin kuka vastaa jos ne joutuvat vääriin käsiin. Ei hyvä! Mieluummin maksaisin hieman enemmän ja hakisin paperit postista, jolloin ei olisi sitäkään vaaraa, että ne likoaisivat postilaatikossa tuntikausia rankkasateessa niin kuin nyt kävi noiden apinapentujen papereiden kanssa. Vettä kun täällä on satanut yli oman tarpeen, onneksi ei ollut kuori kovin pahasti kuitenkaan päässyt kastumaan. Ja miksi tuo rekisteröinti kestää nyt niin hirmu kauan, ennen saattoi tulla viikossa - nyt siis 8 viikkoa! Nyt sit lähetellään postissa rekkareita erikseen omistajille jälkikäteen - inhottavaa!