Alkutalvi on sujunut kiireisesti neulehommissa.  Siili-, hiiri-, sammakko-, pupu- ja leppäkerttulapasia on tullut tehtailtua muutamia pareja

ja Joannalle synttärilahjaksi villapaita (kuva Villeltä)

Kun sain Joannal paidan valmiiksi oli vuorossa Mikon Jussi-paita. Tein pari vuotta sitten Mikolle paidan 7 veljestä -langasta mutta se on kuulemma niin kuuma, että käyttö rajoittuu pelkästään koville pakkasille, joten hän halusi toisen kappaleen hieman pienemmästä langasta. Nalle-lankaa löytyi onneksi kotoa sen verran, että sain paidan tehtyä, kuva tosin on siitä vanhasta paidasta, kun uusi ei ole ehtinyt kuvattavaksi missään vaiheessa, vaan otettiin käyttöön heti kun sain langanpätkät pääteltyä


Vähän pienempiäkin jussi-vaatteita on tullut tehtyä ja nämä ovat menossa pukinkonttiin, pari paitaa toinen kokoa 68cm ja toinen 2-vuotiaalle. Molempien asuun mukaan sukat ja pienempään vielä housut ja pipo. Hieman otti päähän kun tein nuo paidat ihan ohjeen mukaisesti ja olis vaan pitänyt tehdä niin kuin alunperin mietin, eli pyöröneuleena ja raglankavennuksilla, mä siis VIHAAN tuota saumojen neulomista yli kaiken!


sitten vielä yksi joululahjapaita ja sukat ja tähän paitaan tein ne raglahihat!


Pojile pitää vielä ehtiä tehdä uudet pipot jouluksi, viimevuotiset on otettu työpipoiksi, joten käyttämäni mallit on ilmeisesti ihan hyvät  (kuva viime vuodelta, jolloin tein noita karvakoirasukkiakin.)


Koirajutuista sen verran, että marraskuun alussa käytiin Matin kanssa hakemassa Perttelistä ihanainen kääkkätyttö Nelli (Hepulin Bastet), joka lähti viime keskiviikkona sijoituskotiinsa Haapajärvelle. Nelli vietti siis noin kuukauden täällä ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti kun Jarpin kanssa laittoivat ison rallivaihteen päälle.