Pari viikkoa on nyt kärvistelty flunssan kourissa, eikä meinaa helpottaa millään! No, kuumetta ei onneksi enää niin paljoa ole ja se mitä on, pysyy kuumelääkkeillä kurissa, mutta kun ei henki meinaa kulkea kunnolla ja ääni katoaa aina yhtäkkiä jonnekin. No - hengissä kuitenkin!

Lakun astutusreissu ei sitten onnistunut . Viime viikon tiistaina siis ajelin ensin Jyväskylään hakemaan Paula koulusta ja sitten suuntasimme kohti Joensuuta. Kun pääsimme perille, nuoripari oli sitä mieltä, että kunnon kihlaus ensin ennen kuin mitään vakavaa aletaan harrastaa. Laku seisoi paikoillaan kuin tatti ja oli hyvin tympääntyneen oloinen kuin viestittäen, että täällä sitä nyt sit olis, jos kiinnostaa, mut kotona tyttöjen kans on paljon mukavampaa. Nuori-herra Peepee ei myöskään osoittanut sen kummempia rakastumisen merkkejä ja se suhde jäi pelkälle nuolemisen tasolle. Ja kun yritimme hieman avustaa poikaa alkuun, raukka meni ihan lukkoon, joten eihän sitä vauvoja ennenkään ole pelkällä suutelemisella alkuun laitettu joten eipä auttanut kuin todeta, että se siitä sitten! Hieman kyllä harmitti, kun itse olin kovassa kuumeessa ja auton mittariin tuli hieman yli 1000 km ja ihan turhaan. Onneksi Paula ajoi suurimman osan matkasta! Olin seuraavan yön Vesannolla ja siellä olisi kyllä vauvojen teko onnistunut, Mosku oli sitämieltä, että kyllä hän hoitelee hommat ihan mielellään ->  uusi rotu: ajokoira-apina.

Perjantaina kävin Lapualla am-kisoissa ampumassa 50 m pistoolin ja ensimmäistä kertaa olin ihan tyytyväinen ammuntaani, tulos 492 (alue-ennätys ) ja huonoimmat osumat taisivat olla kaksi vitosta. Kymppejäkin tuli ihan mukavasti ja jos ne huonot laukaukset jättäisi vielä joskus ampumatta, niin voisi joskus jopa päästä vielä yli 500 tuloksiinkin. Naureskeltiin kyllä kisan kakkosen Mirjan kanssa jälkeenpäin, että mahtoiko sillä olla asian kanssa mitään tekemistä, että kun ammuin harjoituslaukauksia, niin ekan laukauksen jälkeen katsoin putkesta, että miten noin huono laukaus voi olla napakymppi ja totesin että mun putki olikin suunnattu Mirjan tauluun! No siinä vaiheessahan  multa katosi kaikki jännitys, kun olin varma, että eihän mulla ole mitään saumoja koko kisassa, kun naapurilla eka laukauskin heti napa! Isojoelta ei ollut muita kuin minä N-sarjassa ja Tomi Y18:ssa, Tomille onnittelut AM-kullasta! (Hän ei ehtinyt kovin paljoa lajia treenailla, sillä päivää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista kysyin häneltä, että lähteekö hän kisaan mukaan. Pari kertaa käytiin harjoittelemassa Hurttassa jotta Tomi sai jonkin verran tuntumaa Villen aseeseen). Lauantaina ja sunnuntaina olisi ollut vielä urheilu- ja vakiopistoolit, mutta en niihin ilmoittautunut ollenkaan, kun olisi pitänyt kolmena päivänä ajella Lapualle.

Sunnuntaina oli ohjelmassa Sastamalan näyttely mopsien kanssa ja siellä oli tuomari Jouko Leiviskällä todella tiukka linja ja koko väriskaala käytössä. Meidän tytöistä hän ei tykännyt ollenkaan, kallot oli väärän malliset ja kokoiset ja hännänkiinnitykset väärässä paikassa, joten molemmille tyydyttävät. Mutta päivä oli mukava ja seura mitä parhainta, vaikkei niitä kepoja saatujaan Maijun kanssa mukaamme . Ens viikonloppuna sit uus reissu Raisioon!

Elina kävi sunnuntaina siruttamassa pennut ja kyllä kävi homma taas tosi helposti - KIITOS! Eilen kävin Kauhajoella eläilääkärissä pentutarkastuksessa, joten nyt on ipanat valmiita lähtemään maailmalle, jos vaan sopivat kodit löytyvät. Pentujen Ebba-äippä lähti kokeilemaan runsas viikko sitten kokeilemaan yhteiseloa Luna-kääkän kaveriksi ja kuulemma on mennyt ihan kivasti uudessa kodissa.

Huomenna sitten taas Kauhajoella käymään, Matti kun pääsee harmillisesti kahtena päivänä viikossa jo puolilta päivin koulusta ja bussi lähtee vasta kolmelta, joten täytyy käydä hakemassa poika kotiin.