Viikonloppuna käytiin Kauhavalla Pohjanmaan Aluemestaruuskisat ilma-aseilla ja Isojoelta lähtikin pistoolisarjoihin kiitettävästi osallistujia!

Lauantaina oli vuorossa ikäsarjat ja Y50 sarjassa Jari 8., Veikko 10., Y60-sarjassa Markku hienosti hopeaa ja Ilpo 9. Y50-joukkueessa upeasti kultaa IU:lle hyvällä tuloksella. N16-sarjassa Tarulle hopeaa ja N18 sarjassa Karita 4. Y16- sarjassa pojille joukkueessa pronssia, henkilökohtaisesti Eemeli 6., Tomi 8. ja Tino 9. Sunnuntaina Jyrki Y-sarjassa upeasti hopeaa, Markku 15., Ville 25. ja Vesa 30. Joukkueessa IU:lle hienosti pronssia, (vaikka Villen juuri korjausreissusta tullut ase hajosikin jälleen ja pari viimeistä sarjaa menikin sitten hieman alakanttiin). N-sarjassa tehtiinkin sitten HISTORIAA, sillä kautta aikain ensimmäinen Naisten sarjan joukkue saatiin kasaan ja sijoitus 4. Henkilökohtaisesti meikäläinen 8., Karita 15. ja Terhi 16. Joten Onnea vielä kerran mitalistit  Markku, Jari, Veikko, Taru, Eemeli, Tomi,Tino, Jyrki ja Ville .  Itse en ollut oikein omaan ammuntaan tyytyväinen, sillä kun kahta laukausta ammuttiin per taulu, niin ainoastaan 5 taulua oli sellaisia ettei toinen laukauksista ollut kasi tai seiska! En tajua, että mikä oikein oli vikana, mutta luultavasti syy oli jälleen kerran taas omien korvien välissä, sillä ne hyvät laukaukset olikin kyllä todella hyviä, sillä tulos kuitenkin 357 eli ei "ysin vauhdista" kuitenkaan paljoa jäänyt  No ehkä mä joskus vielä opin....  Paula ampui samana viikonloppuna Äänekoskella Keski-Suomen AM-kisoissa ja kiväärin N-sarjassa kultaa erittäin hyvällä tuloksella 392 ja Y-sarjassa pronssia sekä hopeaa Y-joukkueessa, joten hieno viikonloppu myös hänellä, ONNEA!  Itselle jäi kaikesta huolimatta tosi kiva fiilis kisasta ennen kaikkea sen takia, että saatiin se N-joukkue kasaan. Tiedän, että myöskään  Karita ja Terhi eivät täysin tyytyväisiä tuloksiinsa olleet, mutta jääpä sitten parantamisen varaa ensi vuodelle ja ennen kaikkea oli tosi kiva olla reissussa "tyttöporukalla" joten iso KIITOS!

Nyt alkaa meikäläisen osalta ilma-asekausi olla pikku hiljaa lopuillaan ja saa vähitellen siirtyä hieman "järeämpään" kalustoon.  Jos vielä kävisi Jurvassa puolentoista viikon kuluttua katsomassa että minkälainen heidän uusi ilma-ratansa on ja sitten kuun lopulla olisi vielä Lehtimäellä kisa, jossa olisi ihan kiva käydä, jos vaikka samalla reissulla käväisisi tuttuja moikkaamassa   Sen jälkeen sitten ilma-ase kaappiin ja vapaapistooli esiin, nythän tänä vuonna on pitkästä aikaa siinä lajissa taas myös N-sarja  Jotenkin itse pidän tuosta vapaasta huomattavasti enemmän kuin urheilu- ja vakiopistoolista, kun ei tarvitse stressata mahdollisista aseen toimintahäiriöistä, joita tuohon  meikäläisen "idän ihme" Bajkaliin tulee hieman liikaa, että sen kanssa olisi mielekästä kisaamaan lähteä

Sunnuntaina 28.2. täällä Isojoella hiihdetään perinteinen laturetki Lauhan Hiihto, johon siis Tervetuloa!  Järjestelyissä on myös ampumajaosto mukana, joten silloin meikäläinen löytyy Kangasjärven mehuasemalta - en todellakaan aio siis hiihtää .