No niin, keskiviikkona alkaa taas koulu ja tämän vuoden lomat siis vietettynä. Siitä onkin aika pitkä kun viimeksi mersun nokka osoitti Teuvan suuntaan, sillä lomalle jäätiin suoraan työssäoppimisviikoilta, jotka sain tehdä täällä Isojoella.

Tänään oli aika haikeat tunnelmat hetki sitten, sillä niin se vaan nuorimmainenkin lähti armeijaan, joten aamuja jäljellä Matilla 347 tänään! Tuo pisin vuoden palvelushan lyheni 15 vrk:lla, joten pari viikkoa on lyhyempi pesti kuin Villellä ja Mikolla. Haikeat on tunnelmat hieman muutenkin, sillä talo tuntuu niin tyhjältä, kun Sissi lähti treffeille Huittisiin viikoksi ja Jarppi muutti uuteen kotiin eilen, joten tässä sitä sitten pähkäillään tämä viikko kahdestaan Emman kanssa. Jumbohan muutti sateenkaarisillalle jokin aika sitten. Sehän alkoi joulun aikoihin oirehtia niin, että puri jatkuvasti niveliään ja keväällä liikkuminen alkoi käydä tosi vaivalloiseksi, eikä lääkkeistä ollut apua kipuihin. Joten kääkän mentävä ISO aukko on talossa, mutta nyt en lisää koiramäärää ennen kuin saan tuon koulun päätökseen.

Koiraharrastus on jäänyt kevään/kesän aikana muutenkin nyt kovin vähäiseksi kuten myös ammunta. Jarppi esiintyi 20.4. Kankaanpään näyttelyssä (Tuire Okkola) saaden JUK EH3 ja sisarensa Viivi JUK ERI2 SA. Viivi on käynyt lisäksi Tampereen kv-näyttelyssä (Piotr Krol), 4.5. josta JUN ERI-,   jaTuurissa 8.6. (Kirsi Tevalin) JUK EH3. Viime viikonloppuna oli Honkajoen ryhmänäyttely (Alin Dumitrescu), jossa Jarppi JUK EH3, Emma AVK ERI3 ja Sissi AVK ERI2 SA PN2 Vara-Sert. Kuvassa narttujen sert Troppola Velvet Morning ja va-sert Sissi (Rowan-Alley's Aino-Kainen).

honkajokipn-normal.jpg