No niin, nyt se on sitten tehty - nimittäin Röllin pallit lähti! Kyllähän tuota asiaa tuossa monet kerrat Paulan kanssa pähkäiltin ja lopulta tultiin siihen tulokseen, että kyllä se on kaikkien osapuolten kannalta paras ratkaisu että kulkuset lähtee, sillä Rölli reppana kävi niin hurjast ylikierroksilla tyttöjen juoksujen aikaan. Ruoka ei maistunut ollenkaan ja kun jätkä on muutenkin hirmu nirsoilija, niin tuntui että viime kuun juoksujen jälkeen pojassa ei ollut taas kuin luut ja nahka jäljellä :(

Itse operaatio onnistui todella hyvin ja tuntuu ettei poika ole ollut yhtään edes kipeä, ainakaan vauhtia ei ole tikit jalkojen välissä yhtään haitanneet! Ainut ongelma on se, että sitä jalkoväliään pitäisi päästä nuolemaan ja siksi ollaankin aika aktiivisesti pidetty koppaa päässä ja vain ulkoillessaan ja valvonnan alla sisällä Rölli on saanut olla ilman kauluria, silloinkin ollaan suihkutettu Cothivetiä, jottei kovin kiinnostaisi peräpäätään nuuhkia. Runsas viikko pitäisi vielä mennä ennen kuiin tikit sulavat.

Bissen kanssa tehtiin ruokintaan pieniä muutoksia, kun neiti päätti alkaa kierrättää ja sain sen kiinni kakan syönnistä - YÄKS! Nyt on hieman yli puolet ruoasta aikuisen koiran ruokaa ja vain osa penturuokaa ja ainakaan nyt en ole enää nähnyt että kierrätys jatkuisi. Tuo penturuoka kun on sen verran voimakasta, että taitaa tulla osa sulamattomana läpi ja ehkäpä sen takia sitten mukamas maistuu. Tosi inhottava ja ärsyttävä tapa ja varsinkin kun neiti on innokas pussaamaan, niin ei ole oikein kivaa jos henki haisee p****lle.

Tähän sateeseen alkaa muuten sitten jo pikku hiljaa mennä hermot! Kun ei poutapäivää taas ole ollut aikoihin ja koirien kanssa ei tule pitkistä lenkeistä yhtään mitään, Jumbo varsinkin kun näyttää niin selvästi että sateessa ei kerta kaikkiaan VOI ulkoilla ja kulkee kahdella ja kolmella jalalla selkä kyyryssä sen näköisenä, että "soittakaa eläinsuojeluun"! Rölliä ei sade haittaisi yhtään, mutta nyt kun pitäisi yrittää saada haava pysymään suht kuivana ja puhtaana, niin eihän senkään kanssa voi metsään lähteä.