Tulipa sitten käytyä eilen munaamassa itsensä oikein totaalisesti... Käytiin nimittäin Villen kanssa Lehtimäellä ampumakisoissa ja tiesin kyllä jo sinne lähtiessä että eihän siitä mitään tule, kun en ole oikeastaan kolmeen viikkoon pistoolia kädessäni pitänyt selkä- ja olkapääkipujen takia. Mutta kun tarkoitus oli käydä samalla reissulla pitkästä aikaa katsomassa Elvistä, Millaa ja Iinestä, niin päätin sitten joka tapauksessa sinne lähteä. No kisahan meni ihan odotusten mukaisesti eli täysin poskelleen, mutta onneksi ei Villelläkään ollut yhtään sen parempi päivä. Paikalla olleiden toimitsijoiden kanssa kyllä vitsailtiin, että syy oli ilmiselvästi siinä, että jouduin viereisen radan huoltotoimenpiteiden ajaksi hetkeksi keskeyttämään oman suorituksen ja yritin pyytää edes parinkymmenen pisteen hyvitystä, mutta jostain kumman syystä eivät suostuneet Kieli ulkona No tuosta ei ole suunta kuin YLÖSPÄIN (toivottavasti).

No sen onnettoman räpeltämisen jälkeen lähdin käymään Elvis-kääkkää katsomassa ja vastassa olikin aivan ihana poika Hymy  pojasta oli kasvanut mies viime näkemästä ja luonne pojalla on aivan ihana! Ulkonäöllisestikin poika näyttää hyvältä, ainoa pieni moite tulee siitä, että se on aika nokinen väritykseltään, mutta se on aika pieni murhe. Elviksellä vaan on ollut hieman huonoja muistoja eläinlääkärikäynneistä ja siksi se ei pidä pöydällä olemisesta eikä siksi varmaankaan ainakaan sisänäyttelyihin tule lähiaikoina lähtemään, sillä tuomari ei ehkä oikein ymmärrä sitä, että maassa pussataan kaikkia, mutta kun pöydälle pitäisi nousta, niin silloin halutaankin kiivetä mamman syliin. No ehkäpä jossain ulkonäyttelyssä sitten joskus Silmänisku

Sitten kävin hakemassa Villen mukaan ja lähdettiin Päivin ja Onnin luo katsomaan Millaa ja sijoitustyttö Iinestä. Millahan on P-pentujeni emä ja Iinestä olisi ollut tarkoitus käyttää myös jossain vaiheessa jalostukseen. Päivihän oli minua jo aikaisemmin informoinut, että Iines on aika arka luonteeltaan ja niinhän sen asianlaidan kanssa sitten valitettavasti näytti olevan. Iines tuntui hyvin mielellään hakevan turvaa emännän tai isännän vierestä, eikä halunnut tehdä tuttavuutta meidän kanssamme kuin pikaisesti hakemalla tarjoamamme makupalat ja sitten taas tutkiskelemaan tilannetta pienen välimatkan päästä. Koska itselläni on olemassa tietyt kriteerit varsinkin luonteen osalta jalostukseen käyttämissäni koirissa, niin Iineksen kohdalla toivoisin hieman avoimempaa suhtautumista nopeammin, joten näillä näkymin Iineksestä ei tule koskaan äitiä  Otsan rypistys Molemmat koirat, Milla ja Iines, olivat loistavassa kunnossa ja karva kiilsi molemmilla hienosti. Milla tosin oli alkanut hieman harmaantua, mutta ei vielä ihan niin paljoa kuin sisarensa Jumbo. No okei, ehkäpä vararavintoa oli aavistus molemmilla liikaa, mutta väliäkö tuolla, ruokavalio on molemmilla muistaakseni ollut aina aika erikoinen, sillä suurta herkkua taitaa olla tuore kurkku, paprika yms ja kaikki kelpaa kunhan vaan Päivikin syö sitä Nauru  

Oli tosi mukava käydä moikkaamassa tuttuja pitkästä aikaa ja muutama kuvakin tuli tietenkin koiruuksista otettua, mutta ne laitoin pelkästään kotisivuilleni näkyviin ja löytyvät sieltä kasvateista > Elvis V-pennuista ja Iines Y-pennuista, niin ja sain myös sähköpostitse kuvan ruotsalaisneito Gaiasta, jonka uusi kuva löytyy siis  U-pennuista.

Tässä yhteiskuva Millasta ja Iineksestä

Kotona oli sitten odottamassa sähköpostia Riikkalta joka oli ollut Jucun kanssa Hämeenkyrössä agilitykisoissa ja heillä oli ollut aika hmmm mielenkiintoinen eka kisa. Jucu oli suoriutunut radasta hienosti ja Riikkakin esittänyt ihan oman "Shown" Nauru Vauhdikas pari kerta kaikkiaan!!!  Onnittelut vielä hyvistä tuloksista tämänkin kautta!