Olipas mahtava ukonilma koko viime yön! Montaa kertaa ei jyrähtänyt ihan kohdalla, mutta koko yön taivas leiskui ja elosalamat valaisi maiseman. No vettäkin saatiin kyllä oikein kunnolla - taas kerran!

Katja poikkesi Arskan ja Eeliksen kanssa ja on ne vaan ihania pusupoikia :) Kieltämättä kyllä tekis mieli jossain vaiheessa jättää kääkkäpoikaa kotiin kasvamaan, mutta käytännön syistä meille ei kyllä enää koskaan tule uroksia, Rölli riittää sitä sukupuolta ;)

Kääkkäpennut ovat alkaneet nyt vähitellen tajuta mitä tarkoittaa ruokalautanen ja hyvin tuntuu puurot maistuvan. Toivotaan, että vähitellen vähentävät tissibaarissa käyntiä ja fanny pääsisi hieman helpommalla sillä kyllä rouvan maito-osasto on niin valtaisa, että likkumista häiritsee. Pennut on kyllä sellaisia läskipalleroita, että hyvin on mamma katraansa ruokkinut. Eilen Paulan kanssa valokuvattiin porukkaa ja jos ei muuta niin meillä oli hauskaa, kun eihän nuo kolmiviikkoiset vielä jaloillaan pysy ja paula yritti parhaansa mukaan saada ipanoita sen näköisesti kuin ne muka seisoisivat. No eiköhän se viikon kuluttua jo onnistu hieman paremmin =D Kuvat on nähtävissä ainakin tämän viikon ajan kotisivujen linkistä Kasvatit > Z-pentue