Ei ole viime aikoina kauheasti ollut kiinnostusta laittaa tännekään uutisia, sillä mamma kuoli viime viikolla ja vaikka hänellä olikin ikää jo kunnioitettavat 90v, niin kyllä se elämän loppuminen kuitenkin tuli melko yllätyksenä, kun hän omassa keinutuolissaan vielä edellisenä iltana pirteänä katseli telkkaria. Hän oli tärkeä ihminen niin minulle kuin lapsillemmekin, joten hyvät muistot säilyvät. Tänään käytiin sitten jättämässä hyvästit, kun kävimme laittamassa hänet arkkuun Itku  Hautajaiset on vajaan parin viikon kuluttua ja siinä onkin osasyy siihen, että päätin muuttaa hieman omia pentusuunnitelmiani. Ebba-neiti nimittäin aloitti tänään kauan kaivatun juoksunsa, mutta astutusajankohta osuisi juuri tuohon viikonloppuun, jolloin ensin perjantaina olen menossa Ylivieskaan kisoihin ja sitten sunnuntaina hautajaiset, joten katsoin järkevämmäksi siirtää Ebban astutuksen seuraavaan juoksuun, joka toivottavasti tulisi ensi talvena eikä olisi ihan näin pitkä väli kuin tällä kertaa.

Sintin pennut kasvavat ja nyt en ole enää antanut niille lisämaitoa, sillä kun Sintin antibioottikuuri loppui, niin tuntui että maidontuotantokin heräsi kunnolla käyntiin. Sintin haava on parantunut hienosti ja nyt rouva on vähitellen alkanut viihtyä yhä enemmän myös poissa pentulaatikosta. Yhtenä päivänä olin muutaman tunnin poissa kotoa ja kun palasin minua odotti mielenkiintoinen yllätys: Sintti oli käynyt vessan lattialla asioillaan - naureskeltiinkin, että oli varmaan harmitellut kun oli pönttö liian korkealla ettei yltänyt ihan oikeaan paikkaan asti vaan oli joutunut vääntämään kökköset pöntön eteen - fiksusti ajateltu Silmänisku  Tässä tänään otettu kuva pikkuapinoista, joista toinen pojista etsii vielä näyttelyistä kiinnostunutta omaa kotia!

1243872259_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään kävimme Laku-neidin kanssa pesulla ja neiti oli vahvasti sitä mieltä, että peseytyminen ei kuulu hänen lempipuuhiinsa ja oli kuin maansa myynyt kun tulimme suihkusta. Millin kanssa pesuhommat suoritetaan vasta huomenna. Lauantaiaamulla olisi tarkoitus suunnata kohti Tuurin näyttelyä, jonka aikataulut eivät nyt sitten oikein sopineet millään lailla yhteen, sillä sekä mopsikehä että apinakehä alkavat molemmat klo 10 ja Emmahan on ihan ensimmäisiä kehässä, koska on pentuluokassa. Täytyy nyt yrittää pyytää kehäsihteeriltä armoa, että voisiko esimerkiksi mopsien pentuluokat arvostella poikkeuksellisesti aikuisten jälkeen, sillä apinakehässä minun on joka tapauksessa oltava mukana, kun on useampi handlattava.

Tänään, kun Arja poikkesi Pimun kanssa, Emma-neiti tapojensa mukaisesti käyttäytyi kovin tungettelevaisesti uutta koirakaveria kohtaan,  eikä ymmärränyt, etteivät kaikki halua heti leikkiä hänen kanssaan ja päätettiinkin, että neiti oli paras laittaa hetkeksi jäähylle ja vietiin keittiöön. Jonkun ajan kuluttua Matti tuli sisältä, ja vihjaisi että hän sitten otti Emmasta kuvan, eikä suostunut enempää asiaa kommentoimaan. No kun kävin kameran hakemassa, niin tällaisesta kuvasta oli kyse

1243872229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Emmapa oli päättänyt että kun ei kerran saa juosta ulkona muiden kanssa, niin hänpä menee rangaistukseksi makaamaan TODELLAKIN LUVATTOMALLE paikalle ja kuten kuvasta näkyy, ei ollut edes häiriintynyt Matin sisälläkäymisestä Cool  Tällä neidillä on muutenkin välillä mitä kummallisempia päähänpistoja ja yksi sen erikoisuus on se, että se ilmeisestikin haluaisi olla kasvissyöjä! Viimeksi eilen illalla myöhään, viimeisellä pissareissulla, neiti ei ehtinyt millään tehdä asioitaan, kun oma-aloitteinen iltapala oli vielä saamatta. Mutta kun n. parisenkymmentä voikukkaa oli saatu nautittua, niin sitten ehti keskittyä myös noihin vessa-asioihin. Myös viininmarjapensaan lehdet (ja oksat) ovat suurta herkkua ja kun tonttimme reunalla olevaan pieneen tuomentaimeen puhkesi ensimmäiset lehdet, ne eivät ehtineet siellä kauaa olla, kun ne oli kaikki syöty ja parin päivän kuluttua koko tuomen taimi oli kuorittu ja lopulta koko taimi pureksittu poikki! Joten vaikka tuomen marjat ovat ilmeisesti myrkyllisiä, niin kasvi itsessään ei ainakaan mopsin mahalle tee edes ilmavaivoja NauruSilmänisku