Helteet ne vaan jatkuu ja tänään onneksi vaihteeksi sellainen päivä, että lämpötila taitaa olla juuri ja juuri alle 25 astetta. Ei saisi valittaa, mutta kyllä nuo lähes 30 lämpötilat alkaa olla vähän turhan korkeita ainakin meikäläisen makuun.

Runsas viikko sitten käväisin hakemassa mopsipoika Poppelin meille treffilomalle. Poika on kyllä luonteeltaan mitä ihastuttavin tapaus ja tuntui aivan uskomattomalta, että talossa on astunut uros ja juoksuinen narttu ja kertaakaan ei pojan jalka noussut sisällä! Sunnuntaina sitten nuoripari Emma  Poppeli tapasivat ekan kerran tositarkoituksella ja homma ei oikein meinannut ensin onnistua, sillä herralle oli tuota ympärysmittaa kertynyt hieman liikaakin ja kuntokin sattoi olla hieman em syystä hieman ruosteessa. No, onneksi yritystä pojalla oli kyllä kiitettävästi ja kun saatiin tarpeeksi apukäsiä niin homma hoitui hienosti. Tiistaina treffit uusittiin ja keskiviikkona vein sulhasmiehen sitten sitten takaisin Hausjärvelle.

Paluumatkalla poikkesin sukuloimassa Somerolla ja kyllä aika lentää siivillä, kun harvoin nähdään ja puhetta piisaa, iso kiitos vielä Aunelle ja Pentille. Somerolta kieppasin vielä hakemaan Titin meille "kesälomalle".

Sunnuntaina käytiin sitten Kauhajoen Nummijärvellä mätsärissä ja ensin mietin, että otan vaan Titin ja Lakun mukaan, mutta kun Roosa ja Milla lupautuivat apukäsiksi, niin koko koiralauma lähti sitten kuitenkin matkaan. Matka oli aika mielenkiintoinen ja moneen kertaan kiittelin mielessäni ettei ollut sen pidempi ajomatka, sillä auton lämmityslaite päätti puhaltaa koko ajan pelkästään KUUMAA!! Ja ulkonakin varmaan se 30 astetta!

Aluksi oli Junior handler -kisa, jossa Roosa ja Sintti sijoittuivat kolmansiksi ja Milla ja Jumbo neöjänsiksi, onnittelut tytöille!. Mätsärissä oli myös Titin sisko Pyry, josta oli kehkeytynyt oikein nätti tyttö ja sen myös tuomari huomioi, sillä Pyry sijoittui pentujen sinisten kolmanneksi, Pyrylle ja omistaja Emmalle Onnittelut vielä tätäkin kautta. Titi sai pennuissa punaisen nauhan ja siinä vaiheessa kun alkoi sijoituskehä, ilmeni pieni probleema, sillä punaiset pennut ja siniset nartut menivät kehään samaan aikaan ja koska Lakulla on juoksu aika kriittisessä vaiheessa en uskaltanut sitä kenellekään vieralle antaa esitettäväksi, vaan sen kanssa minun oli mentävä itse kehään. Onneksi kehän reunalta löytyi tuttu, joka vei Titin kehään ja tuo olikin todella hyvää treeniä Titille, sillä neiti esiintyi todella nätisti ja aivan ventovieraan ihmisen kanssa. Iso kiitos Katariinalle!! Sintti sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut punaisten narttujen kehässä. Roosan kanssa he ovat jo niin konkareita kehässä, että yhteistyö sujuu mallikkaasti. Samoin nyt alkaa myös Jumbo esiintyä hieman paremmin Millan kanssa, mummon näyttelytauko on ollut sen verran pitkä että on vähän tuo kehäkäyttäytyminen ollut hakusessa, mutta näköjän pikku hiljaa se alkaa muistua mieleen. Jumbo sijoittui siis veteraaneissa neljänneksi. Sinisissä nartuissa oli mukana Emma, Laku ja Pimu, joista Laku ja Pimu eivät sijoittuneet, mutta Emma oli kakkonen.

Titin kanssa ollaan nyt käyty pari  kertaa päivässä pienellä pyöräreissulla ja lisäksi riehuttu tuossa meidän pellolla niin että koirat juoksevat vapaana ja vähitellen alkaa se ylimääräinen energia kadota tuosta sähköjäniksestäkin. Iltaisin ollaan vielä pidetty pienet koulutustuokiot ja neiti on kyllä aika naatti loppuillan.  

Tänään kävi Osku-poika kylässä (RA's Waterpistol). Osku on kyllä aikas makee poika luppakorvineen ja voi kun siitä oli tullut niin AIKUINEN

Nyt sitten vaan odotellaan, että alkaako Emman vyötärönseudulla näkyä mitään muutoksia lähiviikkoina, Lakuhan piti myös alkuperäisen suunnitelman mukaan astuttaa, mutta sen astutusta siirrettiin nyt ainakin puolella vuodella eteenpäin.