Elikkäs niinkuin otsikossakin jo lukee, niin kaikille oikein mukavaa Pääsiäistä!

Rölli-poika tuli eilen illalla hoitoon ja hieman meillä on pieniä ongelmia sen asian kanssa, että Jumbo ei ole oikein ymmärtänyt, että Rölli on sen lapsenlapsi vaan on sitä mieltä, että poika kävisi hyvin hänelle pääsiäissulhoksi Viaton  No, eiköhän nuo mummelin parhaat päivät parin päivän kuluttua ole ohi, joten toivottavasti tilanne hieman rauhoittuu. Rölli on muuten oikein mukava poika, mutta lieviä erimielisyyksiä meillä on ollut siitä asiasta, että saako meillä haukkua turhan takia. Rölli on ilmeisesti muutenkin päättänyt hieman kokeilla meikäläistä, sillä tämä päivä ollaan jouduttu treenailemaan sellaisia asioita kuin että kumpi meistä kulkee ensin ovesta ja saako hihnassa kiskoa ja iltapäivällä nuoriherra jo odotti kiltisti tuulikaapissa että minä menen ulos ensin joten aika helposti se näköjään nämä meidän säännöt kuitenkin omaksuu. Aamupäivällä kun tuttava poikkesi omien koiriensa kanssa oli kyllä yksi sellainen isompi "selätyssessio" tuon turhan haukkumisen kanssa, sillä herra päätti pitää omaa konserttiaan kun olimme kahvipöydässä ja muutaman minuutin selällään olon jälkeen se ilmeisesti huomasi että hitsi vie - nuo akat on tosissaan ja parempi pitää suu kiinni Yllättynyt  Tiinalle iso kiitos avusta!! Muuten Rölli on tosi kiva poika ja tekee innokkaasti tuttavuutta toisten kanssa eikä ole onneksi ikävöinyt ainakaan vielä ja ruokakin maistuu hyvin. Meidän oma Rölli vaan tahtoo hieman pullistella naistensa puolesta, joten Rölli-pari tuskin tulee tämän tulevan viikon aikana kauheasti yhdessä viihtymään.

Tänään oli aivan upea aurinkoinen päivä ja koiruudetkin nauttivat lämpimästä auringonpaisteesta portailla. Jopa Jumbo viihtyi ulkona eikä silläkään ollut nyt kiire takaisin sisälle. Lissulla olisi hirmu halut päästä pellolle myyränhajuja nuuhkimaan ja aina kun silmä välttää se loikkaa aidan yli ja tonkii jossain ojanpenkalla peppu pystyssä. Onneksi ei ole vielä tuonut sieltä saalista tullessaan!! Tuo meidän pelto on nyt niin hurjan märkä etten ole oikein mielelläni sinne koiria päästänyt, kun ovat sitten sieltä tullessaan siinä kunnossa että melkein on vietävä ne suihkuun. Onneksi viikonvaihteeksikin on luvassa kaunista säätä, niin eiköhän tuo kosteus vähitellen ala vähentyä ja kun sulaisi vielä nuo loputkin lumet niin saisi sitten siivottua kaikki lumen alle jääneet kakkakikkaratkin pois ja pestyä nuo pihalaatat. 

1239374475_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuulin eilen että Isojoella järjestetään Match Show helatorstaina 21.5. Sinne täytyy sitten taas mennä ainakin katsomaan, tänä vuonna en luultavasti itse sinne koiria vie, jos tuo Sintti nyt on kantava, niin sillähän on laskujeni mukaan noin viikon ikäiset pennut silloin enkä mielelläni halua silloin mitään ylimääräisiä koirakontakteja ja valitettavasti siinä tapauksessa että jos meillä pentuja on, joudun tänä vuonna jättämään väliin myös jo tavaksi muodostuneet kääkkätreffit mätsärin jälkeen täällä meillä. Mutta täytyy yrittää järkätä sitten niitä treffejä johonkin toiseen sopivaan ajankohtaan ja tietysti siinä tapauksessa kaffitellaan, jos Sintti nyt ei jostain syystä olekaan kantava, mutta siihen on nyt vielä sen verran aikaa, että siitä ehditään sopia sitten lähempänä ko tapahtumaa.

Mikolla alkoi koulusta työharjoittelu ja ensi viikolla on myös Matilla TET-viikko. Joskus mulle vähän lupailtiin, että noiden työharjoitteluviikkojen aikana voisin saada alkuun sitä aitaelementtiprojektiakin tuonne takapihalle, mutta kyllä nyt pahasti näyttää jälleen kerran siltä, että tärkeämpiä projekteja on tekeillä, joten tuo mun ällönkamala oma aitaviritelmä saa edelleen pysyä tuossa etupihalla, mutta ehkä vielä joskus se terassikin valmistuu ja se aidattu takapiha...