Fanny ja Ebba lähtivät sitten viime maanantaina kotiin ja voi sitä jälleennäkemisen riemua, kun Tiina saapui Nauru  On noi tytöt vaan ihania! Tässä vielä yksi kuvatus siitä, miltä meillä näytti viime viikolla aina kun tulin kotiin..

1250862078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiistaina kävin hakemassa Saisan tänne lomailemaan ja neiti oli sopivasti aloittanut juoksunsakin, joten eilen käytiin ekan kerran Kankaanpäässä poikaystävää Eelistä katsomassa ja Eelis ei ensin oikein tiennyt että mikäs juttu tämä nyt on, kun saa ihan luvalla nousta selkään, eikä kukaan anna hammasta, ja aloitti kosiskeluhommat ensin sillä tavoin "herrasmiesmäisesti", mutta sitten kun homman luvallisuus valkeni pojalle, niin jätkähän hoiti hommat kuin Casanova ikään, joten toivotaan, että Pikku-Eeliksiä ja -Saisoja olisi luvassa parin kuukauden kuluttua. Sovittiin kyllä vielä toisetkin treffit kaiken varalta, joten nuoripari saa nauttia vielä toistensa seurasta toistamiseenkin Pusu

Saisan kotiutuminen on sujunut tosi helposti, sillä neiti on kuin olisi koko ajan kuulunut kalustoon, ei edes Emman tuhinat häiritse. Tosin saattaa tuolla Saisulin juoksullakin olla asian kanssa jotain tekemistä, sillä äsken juuri katselin, että yritetään ilmeisesti tehdä myös mopsivauvoja - niin ahkerasti Emma yrittää leikkiä isukkia ja Saisalla sellainen autuas "take me" -ilme koko ajan. Jaksettiin sitä sentään edes hetkeksi rauhoittua ja seuraavassa pieni kuva-arvoitus - eli montako kääpiöpinseriä löydät kuvasta:

1250862109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

jos tarkkaan katsoo. niin Jumbon takajalat näkyy hieman peiton alta Silmänisku