Niinpä taas on tämänkin vuoden juhannus onnellisesti takanapäin. Ja ihan mukava juhannus olikin, sillä ilmassa oli rakkautta runsaasti

Lauantaina nimittäin vietettiin Miran ja Mikan häitä ja niissä oli todella mukava lämmin tunnelma, Onnittelut vielä kerran nuorelle avioparille!

Paula ja Sepi tulivat perjantaina Milli ja Ruuti mukanaan ja Ruuti löysi heti Sissistä sielunkumppanin ja niillä oli vauhtia ajoittain jo hieman liikaakin  niin, että oli pakko välillä puuttua nuorison riehumiseen .  Oli kiva todeta, että Emmaa ei häirinnyt yhtään Millin ja Ruutin läsnäolo, vaan se luotti täysin siihen, ettei kumpikaan tee pennuille mitään. Tosi hyvä juttu myös siinä mielessä, että Paula heikkona hetkenään lupautui ottamaan koko koiralaumani hoitoon siksi aikaa, kun mulla on kisat Lahden suunnalla. Voipi olla mielenkiintoinen viikonloppu Äänekosken suunnalla, kun laumassa 1 ajokoira, 1 pohjanpystykorva, 1 kääpiöpinseri, 2 apinapinseri ja 4 mopsia  .   

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Paulan ja Sepon piti viedä mukanaan Max-collien entinen koppi, mutta tarkemman tarkastelun jälkeen ko. kaksio todettiin aikansa eläneeksi, joten se sai purkutuomion. Veskuhan muutama vuosi sitten yritti tehdä koppiin kuntokartoitusta, mutta joutui kiukkuisten "talonvaltaajien" pommituksen kohteeksi, tuloksena parisenkymmentä osumaa. Nyt oli asukkaat vaihtuneet ampiaisista muurahaisiin.

Tänään muuten toin ensimmäiset 4kpl ananaskirsikoita kasvihuoneesta ja viime viikolla oli pari tomaattia jo punastunut, joten pikkuhiljaa alkaa taas saada satoa. Kurkun taimet tosin saivat kasvihuoneesa ilmeisesti liikaa kosteutta jossain vaiheessa, koskapa suurin osa niistä kuoli, mutta sain onneksi Arjalta yhden ison taimen ja laitoin lisäksi muutaman siemenen suoraan kasvihuoneen multaan ja ne ovat vasta 3-lehtisiä, joten kurkkusatoa saa vielä hetken aikaa odotella.  Tänään sain valmiiksi Mikolle lupaamani tyynyn, mallina Mikon mersu