Eilen perjantaina juostiin Isojoella ensimmäinen "Pihlajanpuolen lenkki". Viime vuodet on markkinoita edeltävänä perjantaina hölkätty Kangasjärvi-Hölkkää, mutta nyt tapahtuma siirrettiin kirkonkylälle. Meikäläinen on useana vuotena ollut paikalla ilmoittautumispöydän takana ja niin myös tällä kerralla. Ihan mukavasti oli porukkaa liikkeellä ja aivan mahtavan lämmin sää.

Tänään oli sitten markkinapäivä ja aamupäivällä käväistiin Veskun kanssa kävelemässä markkina-alue läpi ja tehtiin ne jokavuotiset pakolliset markkinaostokset, eli uusia perunoita ja mansikoita  ja voi itku, kun oli hyvää!!

Mikko on koko viime viikon ollut K:päässä hommissa ja häneltä tuli toive kaikille niille, jotka lähtevät ohittamaan teidenvarsia niittävää konetta, että ÄLKÄÄ jääkö ajamaan ihan koneen taakse, sillä teristä saattaa todellakin lentää tavaraa vaarallisesti ja ohittakaa maltillisesti  Taitaa mennä hommissa koko viikonloppukin, tänä aamuna tosin ei ihan viideltä ollut herätys, kun konetta huollettiin aamulla. Matti on ollut metsähommissa ja ajanut puuta metsästä koko viikon, joten molemmilla ilmeisesti aika lämpimät työmaat ;)

Nixon (RA's Bumtzibum) ja Nero (RA's You Tube) olivat käyneet tänään Forssan näyttelyssä ja Nixon PEK 2 KP ja Nero AVK EH1.