Niin se vaan on taas aika vierähtänyt ja ollaan jo hyvää matkaa menossa huhtikuussa, metsälenkeistä ei tahdo oikein tulla mitään, kun tuo meidän käyttämä polku on niin kovin märkä päiväaikana, mutta eiköhän ne lumet pian häivy ja polut kuivahda, niin saadaan sitten taas koirille mukavampaa liikuntaa kuin remmilenkit Silmänisku

Viime viikonvaihteessa tosiaankin tuli Juli-neiti tänne meille ja sillä olikin muutamat treffit Topin kanssa, joten toivotaan monta kaunista pikku-Julia ja Pikku-Topia Black Rogue's -kenneliin. Topille on myös ensi syksynä ilmeisesti tulossa treffiseuraa ja jos nämä pentueet nyt sitten toteutuvat, niin sitten toivonkin saavani hieman sen jälkeläisistä terveystarkastustuloksia ennen kuin sitä käytetään enempää ja Topinkin silmätarkastus täytyy viimeistään ensi talvena uusia. Ensi kuussa olen menossa parin koiran kanssa silmätarkastuksiin, ja sinne lähtevät mukaan ilmeisestikin Jumbo ja Emma. Jumbon edellisestä silmätarkastuksesta on jo jonkin aikaa ja sehän täyttää syksyllä 7 vuotta, joten ainakin tämän kerran haluan sen silmät vielä tarkastaa. Emmallahan ei olisi mitään kiirettä noiden tarkastuksien kanssa muuten, mutta kun mopsit tuntuvat olevan niin kovin tapaturma-alttiita silmiensä osalta, niin ajattelin, että katsotaan tytön silmät nyt sen verran aikaisessa vaiheessa, että jos myöhemmin sitten jokin haaveri käy, niin onpa ainakin kerran tarkastettuna ilman sen enempiä hankittuja naarmuja. Kovin paljoa ei KoiraNetissä ole tutkimustuloksia mopseista, mutta jonkin verran näkyy olevan noita luomiongelmia. Katsotaan nyt sitten miltä tuon meidän tuhinan silmät näyttää ja kunhan tulee ikää tarpeeksi niin sitten tutkitaan myös polvet. Lonkat olen ajatellut Emmalta kuvauttaa vaan siinä tapauksessa, että jos sitä joudutaan jonkin muun asian takia nukuttamaan niin lonkkakuvat otetaan sitten samalla, sillä mopsin nukuttaminen ei aina ole ihan ongelmatonta.

Keskiviikkoillalla saapui myös Lissu tänne ja se ei edelleenkään oikein tahdo sulattaa tuota Emman tuhinaa. Ulkona ollaan kyllä ihan sovussa, mutta sisällä ollessa Lissu haluaa pitää pientä etäisyyttä ja mieluusti parkkeeraakin sohvan nurkkaan omalle makuupaikalleen. Sohvalla onkin välillä peittojen alla kaksi muhkuraa ja se muhkura, joka huokailee Emman juostessa yli on Jumbo ja se mistä kuuluu matalaa jyrinää on Lissu Päättämätön.

Ai niin, piti vielä mainita että tuttavan koirat (kääkkä ja kiinanharjis) olivat joutuneet valitettavasti huuhkajan kynsiin. Siitähän ei ole kovin pitkä kun Topille meinas käydä huonosti samaisen linnun kanssa! Onneksi sentään molemmilla henki säilyi, mutta ilmeisesti molemmat koirat ovat edelleen aika lailla paniikissa eivätkä mielellään mene ulos. Hitto jos pitää alkaa illalla kuljettaa koiria hihnassa vaan sen takia ettei petolinnut käy päälle! Meidän koirat kun ei tahdo edes suostua tekemään ilta-asioitaan muuten kuin vapaana.

Julia tullaan huomenna hakemaan kotiin ja luultavasti on tosi iloinen tapaaminen odotettavissa, kun omistajat huomenna saapuvat Nauru

Tässä muuten kuva kihlaparista, Juli vasemmalla ja Topi oikealla:

1238773163_img-d41d8cd98f00b204e9800998e