Aamulla aikaisin iloinen yllätys, kun heräsin siihen, että vanhin poika käveli ovesta sisään! Oli kuulemma menossa tuttavien häihin ja tuli hakemaan juhlavaatteita kotoa. Taisipa tuo samalla tulla katsastamaan uutta perheenjäsentäänkin, sillä Millin ja Röllin tytär on lähdössä heidän Lissu-kääkkänsä kaveriksi heidän tulevaan opiskelukotiinsa Savonlinnaan. Pienen mustan karvapallon nimeksi oli viime yönä päätetty Laku, mikä sopii tuolle tytölle kyllä aivan mainiosti =D Laku-neidissä tuntuu olevan aika lailla jääräpäisyyttä ja omaa tahtoa, mutta uskoisinpa että nuorenparin "ammattitaito" riittää hyvin koulimaan siitä kelpo apinan!

Kääkkävauvat kasvavat kuin itsestään ja vielä muutaman päivän aion pitää kattoa Fannyn pentulaatikon päällä, sillä heti kun katon ottaa pois käytöstä, suuntaa mamma nokkansa kohti meidän makuuhuonetta ja pehmeää sänkyä. Pentujen rekisteröinti-ilmoitus lähti tänään Kennelliittoon ja nyt vaan sitten jännitetään, että ehtivätkö paperit tulla ennen kuin pennut ovat luovutusiässä. Aika kauan on rekisteröinneissä mennyt ja pepereita saa odotella parikin kuukautta :( Pentujen nimiksi tulee Zetor, Zorbas, Zigzag, Zuit Zait ja Zucchini.

Pimu -kääkkä tuli pariksi päiväksi hoitoon ja tosi paljon se on aikuistunut viime näkemästä. Ei minkäänlaista vinkunaa omistajan perään, vaan neiti laittoi kiltisti nukkumaan meidän koirien viereen lähes heti kun emäntä oli lähtenyt. Fanny vähän mulkoili Pimua sen näköisenä, että pysythän sitten olohuoneesta pois, mutta Milli murahteli muutaman kerran ja totesi kai sitten, että eipä taida mitään vaaraa olla ja antaa kiltisti Pimun haistella pentujaan aidan läpi.