Viime lauantaina vietettiin lähimpien sukulaisten kanssa Villen ja Mikon yhteisiä valmistujaiskahvitilaisuutta, joka keväällä jäi pitämättä erinäisten kiireiden ja yhteensattumien takia. Pojat olivat yhteistuumin vuokranneet Lauhan Sarvesta "Metsola" -mökin ja kahvit keitettiin siis siellä. Äiti oli tapansa mukaan leiponut pikkuleivät ja kuivat kakut ja minulle jäi vain nuo piirakat ja kakut. Omasta pihasta löytyy hyvä metsämansikkapaikka ja ne säästettiin sitten kermakakkujen koristeeksi, lisäksi tein hyytelökakkua ja voileipäkakkua ja paria piirakkaa. Veskuhan on meillä aina grillimestarina, joten hän hoiti paikalle sitten illaksi grillattavaa. Illalla lämpeni myös mökin varustuksiin kuuluva palju ja se olikin aika ahkerassa käytössä, olisi ehkäpäitseänikin kiinnostanut kokeilla, mutta se kokemus jääkööt kuitenkin sellaiseen hetkeen, ettei kauheasti ole yleisöä paikalla  . Päivä oli muuten täysin onnistunut, mutta ukonilma viihtyi sitkeästi Lauhan kupeessa ja jyskytti lähellä monen tunnin ajan. Onneksi mökki oli niin tilava, että sisälle mahtui hyvin ja ulkonakin oli katosta runsaasti, joten kenenkään ei tarvinnut kastua. Oli tosi mukavaa, kun koko perhekin oli taasen kasassa ja sain nauttia viikonlopun ajan myös "neljännestä pojasta", iso kiitos kummipojalle .

Mikolle viikonloppu merkitsi myös siviilielämän loppua toistaiseksi, sillä eilen nuoriherra matkasi Niinisalon varuskuntaan. Ennen palvelukseen astumistaan hän kuitenkin vielä osti valmistujaisrahoillaan itselleen tällaisen "tomaatin", sillä ei halua omaa mersuaan viedä armeijan parkkipaikalle seisoskelemaan (ihan hyvä, sillä valitettavan paljon on kuulunut huhuja, että siellä autoille on tehty ilkivaltaa tai niihin on murtauduttu).

Tänään Mikolta tuli viestiä, että vala on 25.8. Siikaisissa, joten toivotaan, että silloin olisi hieman parempi sää kuin Villen valassa Merikarvialla muutama vuosi sitten. Silloin ukkosti ja vettä satoi kaatamalla!

Joanna-neiti oli tapansa mukaan jälleen tosi hyväntuulinen, tosin kyllä se helle tuntui häntäkin hiukan kiusaavan ja huomasi myös sen muutoksen edelliseen käyntiin, että neiti osaa aika selvästi kertoa mitä haluaa - . Tässä linkki pariin videopätkään, jossa tuleva kenneltyttö harjoittelee (toivottavasti linkit toimivat)

http://s448.photobucket.com/albums/qq210/rowanalleys/family/?action=view¤t=P7110028.mp4

http://s448.photobucket.com/albums/qq210/rowanalleys/family/?action=view¤t=P7110019.mp4

 Ja koira-asiaa vielä sen verran, että Ebba alkaa olla aika tuskainen ja nyt on vatsa jo hieman tipahtanut alemmas, joten luultavasti ei montaa päivää enää mene pentujen syntymään