Äh - nyt on yli viikko taisteltu flunssan kourissa ja ei oikein vieläkään loppua näy. Olo on kuin jyrän alle jääneellä, paikkoja kolottaa ja keuhkonpalasia lentelee, kun pitää yskiä ja pää on räkää täynnä - masentavaa!!

On vähän jääneet nyt koirien kansa ulkoilutkin kovin vähiin ja varsinkin lapsukaiset Bisse ja Laku ovat kyllä niin virtaa täynnä, että lenkkien puutteen on kyllä huomannut ;D   Illalla on sellainenkin meno, että pois alta risut ja männynkävyt kun nuorisohuligaanit aloittavat rallin, johon yleensä Rölli yhtyy myös ja joskus Millikin. Rölli on kyllä muuttunut jonkin verran leikkauksen jälkeen ja ehdottomasti positiiviseen suuntaan. Eilen illalla juuri isännän kanssa siitä keskusteltiin, kun herra on saanut aika lailla ympärysmittaa tasan kuukausi tehdyn operaation jälkeen. Ja käytös on muutenkin muuttunut, ylimääräinen pullistelu ja pörinä on jäänyt pois ja sen tilalle on tullut leikki! Ennen Rölli ei myöskään viihtynyt sylissä vaan oli koko ajan joka lihas kireänä ja työnsi itseään ihmisestä kauemmaksi kun sen otti syliin - nyt se tulee itse pyytämään että se otettaisiin syliin ja painautuu hyvinkin lähelle ja on jopa ihan rentona. Vielä ei olla siihen pisteesen päästy, että se syliin nukahtaisi, mutta luulenpa että sekin saattaa olla vielä mahdollista tulevaisuudessa. Kyllä täytyy sanoa, että täysin oikea ratkaisu oli tuo kastrointi Röllin kohdalla, koska sitä ei ollut enää tarkoitus jalostukseen käyttää, koska kolmet jälkeläiset on maailmassa. Pojan ei tarvitse enää stressata alapään aivojensa takia....

Missi tuli sunnuntaina aloittelemaan mammalomaansa ja hyvin se on kotiutunut, minkäänlaisia ongelmia sen kanssa ei ole ollut ja se on kuin olisi aina kuulunut "kalustoon". Välillä kun ipanoiden meno käy kovin vallattomaksi, se saattaa kyllä mennä keittiön ovelle ja pyytää pääsyä olohuoneen puolelle, jossa sillä on oma makuupaikka missä se viettää yönsä ja missä on sen tuleva pentulaatikko. Vielä en ole sen vieressä öitäni nukkunut, koska tuleva mamma on niin rauhallinen, mutta viikonlopun jälkeen varmaan siirrän "petini" olkkarin sohvalle seuraaviksi pariksi viikoksi ;)

Sitten vielä Bissen uusi SIKA:

2136893.jpg