Lauantaina jatkettiin mätsärin merkeissä, sillä Kauhajoen Koiraharrastajat järjesti perinteisen vappumätsärin ja vein sinne koko koiraporukan. Roosa ja Milla tulivat mun kyydissä, joten mukaan lähti tarpeeksi käsipareja  Sää olisi saanut olla kyllä lämpimämpi, sillä sadetta saatiin niskaan ja lämpöasteita vain muutama plussan yläpuolella, joten varsinkin Jumbo paleli aika hurjasti. Jumbon lähtöä mietin kyllä pitkään, mutta päätin sitten kuitenkin ottaa mummelin mukaan, olkoot sitten vaikka autossa, jos oikein tulee kylmä. Ensin oli vuorossa JuniorHandler -kisa ja tytöillä menikin oikein hienosti, sillä Roosa pokkasi kisan voiton kotiin Sintin kanssa ja Milla sijoittui änkyrä-vänkyrä-Jumpsun kanssa neljänneksi . Pienissä koirissa päätettiin sitten että tytöt esittävät "omat koiransa" ja minä vien Emman ja Lakun kehään. Päivän väri oli enimmäkseen sininen, sillä ainoastaan Jumbo sai parissaan punaisen nauhan. Pienissä sinisissä sitten oli kolme "meikäläistä" mukana, Lakulle ei sijoitusta tällä kertaa tullut, mutta Sintti sijoittui hienosti ykköseksi, Emma Millan esittämänä kakkoseksi. Punaisissa Jumbo ei sijoittunut. BIS-kehässä kaikki palkittiin ja WAU mitkä palkinnot!!! Sintsu oli siis lopuksi BIS-8 ja tässä Sintin ja Emman palkintosaalis! Ruokaa on hetkeksi aikaa ja Huomatkaa mikä valtava BIS-ruusuke  

Eilen sunnuntaina sain mukavia agility-uutisia, sillä Riikka ja Jucu olivat kisanneet Seinäjoella ja varsinkin Jucun toinen kisa oli ollut erittäin onnistunut ja upea 0-tulos!  Onnittelut vielä! Riikkahan oli kisaamassa myös lauantaina "lainakoiran" kanssa, ja taisi mennä aika hyvin silloinkin

Itse kävin sunnuntaina Lapualla ampumassa ja äiti lähti reissuun mukaan, sillä ennen radalle menoa yritettiin etsiä Lapuan hautausmaalta äitin tädin hautaa, kun aikoinaan täti haudattiin niin pienellä porukalla ettei tainnut edes vainajan oma veli olla kutsuttuna ja kukaan ei oikein tiedä hautapaikan tarkkaa sijaintia. No vesisateessa siellä aikamme käveltiin ja etsittiin, mutta eihän me sitten kuitenkaan hautaa löydetty, joten täytyy ottaa jossain vaiheessa paikalliseen kirkkoherranvirastoon yhteyttä, josko sieltä löytyisi "kartta" avuksi. Ja itse ampumakisasta, kyseessä oli siis 50m:n pistooli ja no, tulos nyt oli mitä oli . Jos nyt jotain tekosyytä yrittää etsiä heikohkoon tulokseen, niin omasta vapaapistoolistani hajosi perjantaina  ilmeisesti iskuri ja mietin jo että pitääkö jättää koko kisa väliin, mutta onneksi Villen ase oli kotona, joten saatiin vaihdettua siihen mun kahva ja liipasinviritelmä, niin pääsin kisaan mukaan. Villellä tuo liipaisu on hieman herkempi kuin mun omassa aseessa, joten aika monta sellaista OHO -laukausta karkasi, mutta kaikki sentään löytyi taulusta (jos nyt edes jotain positiivista yrittää etsiä). Ja positiivinen yllätys vielä kisasta oli se, että kun kaikkien osallistujien kesken arvottiin gsm-puhelin, niin se matkasi mun mukanani kotiin  (harmi vaan kun ei ollut "kumisaapas", niin en sitä itselle ota käyttöön, en jaksa alkaa kyllä uutta puhelinta opettelemaan, mutta onpahan varapuhelin olemassa, jos pojilla tai isännällä puhelin hajoaa).

Tänään sitten Ebba lähti mammalomalta kotiin. Aamulla kun nostin sen oman kuljetusboksin eteisen lattialle, niin rouvahan syöksyi salamana sinne sisään ja parkkeerasi sinne niin ettei tullut pois edes syömään. Taisi aavistaa, että mikä reissu on edessä ja päätti, että hän ainakin sitten lähtee kotiin. Tehtiin Tiinan kanssa jälleen treffit "puolimatkan krouviin Raumalle ja kyllä oli Ebbuli iloinen kun Tiinan näki  Muutaman viimeisen päivänhän Ebba joutui valitettavasti viettämään suurimmaksi osaksi häkissä silloin kun en itse ollut kotosalla, sillä vaikka se itsekin oli jo sitä mieltä että nyt saa tissittäminen riittää, niin sillä oli kuitenkin tapana hypätä pentujen aitaukseen ja käydä tyhjäämässä niiden ruokakuppi ja tottakai ipanat yrittivät silloin heti käyttää tilannettä hyväkseen ja iskivät maitobaariin kiinni , joten mamma alkoi varmaankin olla aika tympääntynyt täällä oleskeluunsa.

Nyt alkaa pennuilla totuttautuminen siihen että ollaan koko lauman kanssa keittiössä vapaana ja vaan yöksi sitten laitan ne aitaukseen. Niin ja tänään käytiin ekaa kertaa myös ulkona! Hieman on kylmä tuuli, joten kovin kauaa ei oltu, mutta sen verran että alkuun on päästy!