Onpas ollut taas muutama päivä hurjan kylmää! Tuntuu että tuuli menee luihin ja ytimiin saakka ja koirillekin on pitänyt laittaa vaihteeksi taas vaatetusta päälle lenkille. Jumbo varsinkin on sitä mieltä, että etujalkoja ei voi laittaa ollenkaan maahan ja tänäkin aamuna se hytisi metsälenkillä niin, että melkein jo nostin sen takin sisälle loppumatkasta. Toivotaan että nämä viileät kevätsäät tarkoittaisivat sitä, että luvassa olisi oikein todella kaunis ja lämmin kesä.

Hoidossa ollut kääkkä-Rölli lähti eilen kotiin ja myös Lissu lähti kohti Savonlinnaa. Jumbolla alkaa vähitellen juoksu olla lopullisesti ohi, joten luultavasti jo huomenna tai viimeistään keskiviikkona taidetaan jo lähteä koko lauman kanssa yhdessä lenkille niin että myös apina-Rölli pääsee mukaan. Röllillähän ei sukukalleuksia enää ole, mutta käytöksestä päätellen se kuitenkin olisi ihan valmis hoitelemaan noita aviollisia velvollisuuksia haareminsa kanssa, joten se on joutunut tyttöjen parhaitten päivien" ajan olemaan niistä erossa, jottei tulisi mieleen sitten aloittaa uudelleen merkkaamista tms. Jumbolla oli koko tämän juoksun ajan taas joku ihme syömisvimma, sillä se varasteli ruokaa lähes koko ajan ja rouva muistuttaakin erehdyttävästi Emmaa tällä hetkellä.  Sintillä sen sijaan ruokahalut ovat kadonneet jonnekin ja se käy aamulla vain nuuhkaisemassa ruokakuppia ja tuhahdusten saattelemana painelee takaisin sohvan nurkkaan nukkumaan, joten olisikos lievää aamupahoinvointia havaittavissa Silmänisku 

Matti teki viime viikolla kasvihuoneeseen uudet laudoitukset penkkejä varten ja itse "koulutin" tomaatintaimet erikseen purkkeihin ja nyt on sitten keittiön ikkunat täynnä taimia, taitaa olla vajaat 20kpl tomaattia ja n 10kpl kirsikkatomaattia ja muutama paprikantaimi. Purjoa ja lehtikaaliakin on muutamassa purkissa, mutta saas nähdä sitten että tuleeko noista purjon taimista yhtään mitään, kun ovat niin kovin hentoja.

Iltapäivällä heitin Mikon K:päähän metsähommiin ja samalla poikkesimme Emman kanssa moikkaamassa Arskaa ja Eelistä (ja emäntäänsäkin vähän). Emma ja Eelis löysivät heti yhteisen sävelen mutta Arska oli lähinnä sitä mieltä että riehukoot kakarat vaan keskenään - EVVK! Takaisintullessa mulla oli tosi väsynyt neitonen takapenkillä ja kun päästiin kotipihaan niin Emma ei jaksanut edes  hypätä autosta ulos, vaan laittoi takaisin auton penkille nukkumaan kun avasin oven. Kun sitten nostin sen ulos, niin se käveli kuin puujaloilla suoraan ovelle ja sisällä suoraan sohvalle kuorsaamaan, eikä Laku tahtonut oikein ymmärtää, että miksei saa leikkikaveriaan hereille ja riehumaan kanssaan. Arskaa ja Eelistä kun en ole hetkiin nähnyt niin kiinnitti huomiota se, että Eelis on aivan mahtavan värinen tällä hetkellä  ja että Arskan turkin laatuun ja vähän muuhunkin Silmänisku on vaikuttanut kastrointi tosi paljon. Turkista on tullut paljon pehmeämpi ja todella tiheä! Meidän Röllin turkkihan on muuttunut myös erittäin pehmeäksi kastraation jälkeen ja sitä ei kerta kaikkiaan voisi antaa kasvaa kovin pitkäksi, sillä tuntuu että se menee nykyisin tosi helposti takkuun. Röllillä ei silti ole tullut mielestäni määrällisesti lisää karvaa, mutta massaa se on saanut huomattavasti lisää, entinen 4kg:n ruipelo painaa nyt yli 5kg!

Jaahas - taitaapi olla iltapissatuksen aika, sen verran alkaa käydä levotonta sakkia vähän väliä oven vieressä että paras lähteä koiruuksien kanssa ulos Hymy