Kävin sitten eilen ekan kerran elämässäni koiranäyttelyssä - siis turistina! Kyllä oli aamulla outoa lähteä kotoa, kun ei tarvinnut miettiä että onko kaikki mukana. Tarkoitus oli kyllä yhtä sijoituskoiraa viedä näytille, mutta päätin kuitenkin jättää sen kotiin, koska se ei ollut näyttelykunnossa ja turha sellaista koiraa viedä kehien reunoille ihmeteltäväksi. Iksu-Piksu nyt kuitenkin jää toistaiseksi kotiin ja luultavasti jossain vaiheessa etsiskelen sille sopivan uuden sijoitus- tai osaomistuskodin.

Riikkalle ISO kiitos kun sain ahterini iskeä kyytiin sinne Valkeakoskelle ja ihan mukava päivähän siitä sitten loppujen lopuksi tulikin. Juksu esiintyi hienosti kehässä ja sai hyvät arvostelut ja olimme tosi tyytyväisiä laatuarvosanaan Hyvä, nuori herra kun on kieltämättä hieman kookkaan puoleinen ;D Oli tosi kiva kaikessa rauhassa jutella tuttujen kanssa, kun ei itse tarvinnut stressata kehään menemisen takia (vaikka jostain kumman syystä sitä vaan aina tahtoo mahanpohjassa olla perhosia kun omat kasvatit kehässä esiintyvät). Jucun lisäksi "meikäläisistä" oli mukana Pipsa, jolla on ollut yli oman tarpeen noita "naisten vaivoja" ja neitiä onkin ronkittu vähän joka puolelta viime aikoina ja en yhtään ihmetellyt, kun neiti oli sen näköinen, että eikö tämä tutkiminen jo ala riittää. Onneksi vaivojen hoito on nyt aika hyvällä mallilla ja toiveet korkealla, että niistä päästään lopullisesti, joten tsemppiä Pipsalle vaan!  

Jaahas, täytyy varmaan lähteä laittamaan ipanoille ruokaa turpoamaan ja sitten vähitellen valmistautua taas etelän reissuun, sillä Paula kotiutuu illalla takaisin Suomeen ja lupasin hakea hänet lentokentältä...