Apinatyttö Laku lähti "isonsiskon" eli Lissun kanssa tänään omaan kotiin Villen ja Hennan luo Savonlinnaan. Lissuhan oli täällä opettelemassa pikkusiskon hoitoa parisen viikkoa ja eiköhän Lakulla olekin nyt omaan kotiin muutto aika helppo juttu.

Keskiviikkona on luvassa taas hieman säpinää, sillä Fanny ja Ebba ovat tulossa hoitoon ja toivotaan, että tytöt laittavat Ixuun vauhtia lenkkipolulla nyt kun Lissu on poissa. Jumbo ja Sinttihän eivät kauheasti vaivaudu juoksuaskeleita ottamaan tuolla metsäpoluilla ja Rölliä en ole joka kerta metsään ottanut, kpska jostain kumman syystä se on koirista ainut, joka kerää kaikki mahdolliset hirvikärpäset turkkiinsa, se kun koluaa kaikki ahtaat ryteiköt ja risukot. Rölli onkin saanut sitten harrastaa juoksemista enimmäkseen tuolla jokirannassa avoimemmissa maisemissa =D 

Ixulla on vähitellen alkanut vaipat pysyä kuivana ja nyt kun sille on hieman tullut lisää ympärysmittaakin, niin huomasin, että aika hyvä konsti on leikata vanhasta miesten sukasta varvasosa pois ja laittaa sisäpuolelle tavallinen pikkuhoususuoja ja se jätkän ympärille. Edullinen merkkaussuoja ja kun se alkaa venähtää liiaksi, voi hyvällä omallatunnolla heittää pois ja etsiä taas uusi sukka käyttöön. Meiltä ainakin löytyy noita enemmän ja vähemmän reiällisiä parittomia sukkia vaikka kuinka paljon, niin tuleepahan hieman hävitettyä niitäkin samalla ;D   Ruokailun kanssa meillä on vielä hieman erimielisyyksiä, minä kun olisin sitä mieltä, että nuoriherra voisi syödä jotain kunnollista nappulaa, mutta jätkä on taas sitä mieltä, että ei viitsi kauheasti pureskella ja pehmeämpi sapuska kuten koiranmakkara olisi paljon parempaa.

Kääkkäpennut kasvaa ja kehittyy vauhdilla ja eilen tuli 6 viikon ikä täyteen. Pennut ovat myös löytäneet omat omistajansa ja kahden viikon kuluttua Zetor matkaa Lahteen, Zorbas Poriin, Zuit Zait Jalasjärvelle, Zigzag Jurvaan ja Zucchinilla saattaa olla ulkomaanmatka edessään. Ensi viikonloppuna olisi ipanoilla luvassa viimeinen matokuuri ja seuraavalla viikolla käydään eläinlääkärillä ja ehkä Elinan luona, joka laittaa sirut, joten nyt sitten vaan toivotaan, että rekkarit ehtivät ajoissa ennen luovutusta. Aika uskomatonta, että Kennelliiton ohjeiden mukaan pennun voi luovuttaa jo 7-viikkoisena, mutta he eivät pysty siinä ajassa toimittamaan pennuille papereita, ARGGH!

1886388.jpg

Vesku lähti poikien kanssa korjaamaan puimuria, toivotaan, että alkaisi edes jonkinlaiset puintisäät, että pelloilla pysyisi edes koneiden kanssa pinnalla, alkaa olla mitta täys näitä "monsuunisateita"