Kylläpäs nyt kasaantui samalle viikolle kaikki nämä koirakiireet =D 

Lauantaina Missi tuli aamusta meille ja lähdettiin sitten Kullaalle treffeille. Nuoripari päättikin tehdä vauveleita oikein pidemmän kaavan kautta ja vähän jo mietittiin, että malttavatko päästää toisistaan irti lainkaan. Tänään käytiin sitten vielä toisen kerran ja nyt päästiin jo alle tunnin sessiolla. No, toivotaan, että kannatti ja pikku-Missejä ja pikku-Obelixeja olisi laitettu muutama alulle =D

Ebba tuli hoitoon lauantaina ja sunnuntaina tulivat myös Lissu ja Laku. Koirakavereista poikkesivat sunnuntaina myös Pimu ja Megira, jolla tosin oli vasta ensivisiitti ja ensin se vähän katselikin että mikähän tämä paikka oikein onkaan, kun joka puolella vilistää pieniä riiviöitä. Aika pian se kuitenkin huomasi, että aikas vaaratonta sakkia ja uskalsi jo alkaa leikkiä samanikäisten Lakun ja Bissen kanssa. Pimu ja Sintti sen sijaan kärsivät "naisten vaivoista" ja niitä ei oikein kiinnostanut touhuilla muiden kanssa.

Huomenna olisi aamusta ensin eläinlääkärireissu Lakun ja Bissen kanssa, kun käydään ipanoille hakemassa ekat rokotukset. Sen jälkeen käyn hakemassa Saisan, jotta voidaan sitten mennä ensin keskiviikkona Kauhajoelle polvitarkastukseen (Saisa ja Ebba) ja torstaina olisi vuorossa Seinäjoella silmätarkastus (Saisa, Ebba ja Ixu). Toivotaan, että kaikkien polvet ja silmät on kunnossa! Seinäjoelta pitäisi ehtiä vielä suht ajoissa takaisin, sillä illalla on ampumaradalla siivoustalkoot viikonlopun kisojen takia ja sinne pitäisi mennä hieman moppailemaan lattioita yms. Saisa menee torstaina takaisin kotiin ja Ebba perjantaina, joten hieman meno hellittää sitten viikonlopuksi. Viikonvaihteessa ei paljoa kotona ehdi olla, sillä meillä on tosiaankin Avoimet Alueelliset ilma-asekilpailut täällä Isojoella ja olen tässä yrittänyt saada noita kilpailukortteja tehtyä sitä mukaa kun uusia ilmoittautumisia on tullut ja kisojen takia on puuhastelua riittänyt kyllä ihan mutenkin kiitettävästi. Sunnuntaipäivä menee Seinäjoen näyttelyssä, jonne meiltä on lähdössä apinoista Sintti ja Rölli ja kääkistä Ixu. Vähän osui tuo Sintin juoksu huonoon aikaan, sillä sen parhaat päivät osuvat juuri näyttelypäivälle ja voipi olla ettei rouva ole ihan edukseen kun pojat pyörii päällimmäisenä mielessä :)

Niin - on muuten TOSI ihanaa kun on joku tytöistä juoksulla ja talossa kaksi urosta!  Meillä on täällä ihan omat IDOLSit!!