Fanny synnytti aamulla pikavauhtia 5 ihanaa käärylettä =D   Eilen illalla hieman ennen klo 9:ää rouva läähätteli hetken aikaa ja ajattelinkin, että no vihdoinkin alkaa tapahtua. Vajaan 10 minuutin läähättelyn jälkeen se kuitenkin päätti alkaa nukkua ja nukkuikin koko yön ihan rauhallisesti, pari kertaa käänsi kylkeä! En kuitenkaan uskaltanut itse nukkua, vaan päätin valvoa sen vieressä ja keittiön virkattu verho valmistuikin muutaman sentin yön aikana.

Viiden aikaan aamulla Fanny sitten käväisi pikaisesti juomassa, hyppäsi takaisin pentulaatikkoon ja ähkäisi kerran - tuloksena tyttöpentu! Aivan uskomattoman helposti syntyivät myös sitten muutkin pennut ja puoli kuuteen mennessä kopassa tuhisi viisi pötkylää. Enpä ole tuollaista synnytystä kovin usein nähnyt, Fannylta ei kuulunut äännähdystäkään ja koko aikana se ei edes petannut kertaakaan. Edellisellä kerralla vajaat pari vuotta sitten Fanny kyllä teki ihan kiitettävästi riekaleita pentulaatikon pehmusteista, mutta nyt oli kyllä TOSI helppoa ja siistiä.

Pennut olivat hurjan isoja, kaksi oli pari grammaa auki 200g ja suurin 220g, mutta iso koko oli kyllä odotettavissakin, sillä edellisetkin Fannyn pennut olivat aika isoja ja nyt kun kuitenkin oli kulunut 66vrk ensimmäisistä ja 63 viimeisistä treffeistä Topin kanssa. Aamulla laitoin pennunvaraajille viestiä menemään ja nyt vaan odotellaan varmistusviestejä tulevilta omistajilta.