Ei ole tullut hetkiin täällä käytyä ja taas on ulkonäkö muuttunut ihan totaalisesti. Kahteen kertaan olen yrittänyt laittaa kuulumisia tänne, mutta molemmila kerroilla ei vaan päivity - sivut ei jaksa avautua. Saas nähdä kuinka nyt käy, täytyy varmaan taas kokeilla päivittää muutama rivi kerrallaan - pöh ja pöh!

Eli paljon on ehtinyt tapahtua, päällimmäisenä mielessä ehkä Sintin poismeno, mummo nukahti ikiuneen maaliskuun alkupuolella. Muuten koirarintamalla hiljaista, Sissi tosin on lähdössä ensi viikonloppuna mammalomalle Huittisiin, toivotaan että vauvoja olisi tulossa edes muutama. Vatsa on kyllä tosi pieni, joten itse veikkaan, että ei siellä taida paria pentua enempää valitettavasti olla, mutta rouva on olemukseltaan kyllä NIIN raskaana, että kyllä se kantava kuitenkin on ;)

henkilökohtaisella puolella on aika isoja muutoksia, sillä aloitin maaliskuun alussa lähihoitajaopinnot Sedu Aikuiskoulutuksessa ja pääopiskelupaikkana on Teuva, osa tunneista myös Kauhajoella. Henk. koht asioihin kuuluu tietenkin myös tuo ammuntaharrastus, jonka tiimoilta mainetta ja kunniaa tuli oikein enemmän mitä todellakaan ansaitsin, sillä ensin valinta Isojoen Kunnon Kuntalaiseksi, sitten IU:n vuoden urheilija ja samaan syssyyn vielä pari SM-kultaa. N50 sarjan ilmapistoolin kultaa arvostan kyllä itsekin jonkin verran, sillä tulos oli hyvä 370, toinen kulta ilmaolympiasta, jossa tulostasoa olisi parannettava hurjasti, että alkaisi pärjätä myös naisten sarjassa.

No joops, kuviakin olisi jonkin verran mitä voisi laittaa näkyviin, mutta täytyy taas jossain vaiheessa opetella tätä uutta "kojelautaa", on sen verran taas eri näköinen, etten jaksa alkaa paneutua... kait se vaan olis yksinkertaisinta alkaa käyttää facea tähän kuulumisten kertomiseen, huomattavasti yksinkertaisempi systeemi.