Vierumäellä järjestettiin viime viikonvaihteessa ilma-aseiden SM-kisat ja Ville huseerasi siellä hommissa koko viikonvaihteen ja ilmeisesti aikas kiirusta oli pitänyt ja ilman ongelmiakaan eivät kisat olleet ihan sujuneet. Naisten ilmakivääri ammuttiin lauantaina ja Paula ratkaisi pronssin itselleen viimeisellä laukauksella. Hänen edellään tulosluettelossa olivatkin sitten ainoastaan kesän Pekingin olympiakävijät, joten hieno suoritus jälleen kerran. Hänhän oli pronssilla jo viime vuonnakin! Lauantaina oli myös miesten ilmapistoolissa isojokista edustusta mukana ja jostain kumman syystä "meidän Jyrki" on jumiutunut tuohon SM-kisojen 9.:nteen tilaan, en tiedä monesko kerta oli kun hänen sijoituksensa on tuo 9. mutta monta niitä on!! Sunnuntaina sitten Isojoellekin saatiin mitali, sillä tyttöjen ilmapistoolissa meidän edustajamme ampui hienosti pronssia, joten onnea Karita!

Riikka oli kisannut jälleen Jucun ja Pepen kanssa agilityssä ja kyseessä oli Seinäjoella järjestetty Talavi-cupin osakilpailu, josta Juculle hienosti voitto jälleen kerran omassa sarjassaan ja samalla Jucu oli voittanut cupin kokonaiskilpailunkin Mini1 -sarjassa. Pepellä oli kuulemma ollut hieman liikaa vauhtia ja tulosta ei tällä kertaa oltu saatu, vaan tuloksena hylky, mutta ylimääräisistä lisästarteista molemmille pojille upeat nollaradat huippuajoilla. Kyllä noilla pojilla vauhtia riittää, olispa kiva päästä taas jossain vaiheessa katsomaan niiden kisaamista!

Itse lähdin aamulla ajelemaan Karjaata kohti Sintin kanssa, sillä meillä oli sovittuna sinne treffit Oscarin kanssa ja ihan tositarkoituksella Silmänisku  Astutus onnistui sanoisinko vain 90%:sti eli ei ihan nappiin, mutta toivotaan nyt että Sintin "parhaat päivät" eivät olisi vielä olleet ohi ja pentusia saataisiin aikaan. Sintti ei nimittäin ollut ollenkaan niin mukana hommassa mitä olisi toivonut ja Oscarkin hoiti kertaalleen hommat vähän siihen tyyliin, että "en tiä viittisinkö, no kun sä ny kerran oot tänne tullu, niin kai mun sit täytyy.." Kun sitten mietittiin, että kokeillaankos vielä toinen kerta, kun nuoripari ei kerran kunnolla kiinni jäänyt, niin mitä vielä  - molemmat laittoivat kyljelleen lattialle nukkumaan ja alkoivat vedellä hirsiä!  Sen sijaan hieman parempia romanssiuutisia kuului Vaasan suunnasta, sillä P-R soitteli että olivat käyneet Pepin kanssa Rockya katsomassa ja siellä oli hommat onnistuneet mallikkaasti, joten kääkkävauvoja on luvassa toukokuussa lisää Kauhajoelle. Näinä päivinä pitäisi Kauhajoelle syntyä myös meidän Topin vauvoja, ja olenkin tässä odotellut, että koska Johanna soittelee uutisia Hymy   

Poikettiin Sintin kanssa sitten vielä takaisintullessa Lohjalla Vesan sisaren luona ja heillä oli siellä hieman harmilliset tunnelmat, sillä keittiössä oli ilmennyt vesivahinko, jonka laajuutta ei oikein vielä tiedetty. Toivotaan, ettei olisi ihan kovin laajalle kastunut, sillä aika inhottavaa, jos joudutaan piikkailemaan lattioita kovin isolta alueelta auki Otsan rypistys  Ilmeisestikin oli keittiön lavuaarin vesilukko tihkunut jo jonkin aikaa kaappiin sellaiseen paikkaan, ettei ihan heti tullut ilmi.

Jaahas, pyykkikone aloitti linkoamisen, taidanpa viedä pyykit ulos - kyllä tämä kevät on hienoa aikaa varsinkin noiden pyykkien kanssa, kun ne kuivuvat ulkona niin äkkiä ja tuoksuvat hyvältä ja pehmeältä kun ne sieltä tuo sisälle!