Missin vauvat syntyivät vihdoinkin - 63 vrk ensimmäisesta astutuksesta , 61 toisesta. Missi ilmeisesti päätti, että Villen syntymäpäivä on hyväpäivä punnertaa ipanat maailmaan ja kun tasan vuosi sitten Jumbokin synnytti Y-pentueen samana päivänä, niin muistavatpa ihmiset päivämäärän paremmin.

Missi oli edeltävän päivän ruokahaluton ja aavistelinkin, että yöllä saattaa jotain alkaa tapahtua ja sitten kl 23 aikoihin se aloitti sisustushommat pentulaatikossa ja eka poika (bt) oli klo 01:17 maailmassa. klo 03:05 syntyi "viimeinen" pentu ja saldoksi näytti muodostuneen 1 punainen poika, 1 punainen tyttö ja kaksi bt poikaa. Missi rauhoittui täysin ja alkoi hoitaa pentujaan, kävi päivän aikana normaalisti asioilla ulkona, söi ja joi hyvin. Illalla sitten rouva hämmästytti meitä kaikkia pullauttamalla maailmaan klo 22.37 vielä yhden pirteän bt pojan. Muisti varmaan vasta silloin, että ai niin - homma taisi jäädä aamuyöllä hieman kesken. Joten lopullinen saldo olikin sitten 5 pentua =D

Viime yönäkään ei sitten paljoa tullut nukuttua, sillä jotenkin sitä vaan havahtui jokaiseen Missin äännähdykseen ja kyljen kääntämiseen ja sitten kun sai hieman unenpäästä kiinni, niin näin painajaista, että Missi tekisi vielä yhden pennun, joka oli järkyttävän iso, musta ja pitkäkarvainen.

Tänään aamusta oli Missin vatsa hieman sekaisin, mutta iltapäivällä oli jo tilanne rauhoittunut, joten johtui varmaan siitä, että annoin sen syödä parit jälkeiset ja tarjosin vielä kermaviiliä "jälkiruoaksi".