Ollaan tässä tuon Ixu-pojan takia käyty pari kertaa päivässä juoksemassa metsässä (siis koirat juoksee, en minä ;) ja muuten siellä olis kyllä tosi ihanaa kulkea, mutta kun nuo viheliäisistä viheliäisimmät ötökät - hirvikärpäset - saisi kyllä pysyä poissa samoista metsistä meikäläisen kanssa YÄKS! Ei mikään ole niin inhottavaa, kun metsälenkin jälkeen metsästää noita hämähäkin näköisiä mönkijöitä paidan alta ja kun ne ei suostu edes kuolemaan, vaikka niitä yrittää litistää kuinka! Ja sitten seuraavat pari tuntia on itsellä sellainen tunne, että joka puolella kutisee siihen malliin, että aivan kuin niitä olisi vielä armeija paidan alla vaikkei todellisuudessa yhtään enää olisikaan. Metysälenkeistä ei silti voi luopua vaikka kuinka inhottavaa olisi, sillä Ixun menoa on kyllä aivan ihana katsella - jätkä ottaa kaiken ilon irti ja juoksee täysillä pitkin polkuja ja ryteikköjä. Siitä se on ihana, että vaikka se välillä menee näkymättömiinkin, niin joka kerta vihellyksen kuullessaan se kyllä kiltisti tulee takaisin "ilmoittautumaan". Täällä sisällä se sitten on ihan rauhallinen ja nukkuu sohvalla Jumbon vieressä kaikessa rauhassa. Nyt on jo hieman alkanut mennä tajuntaan nuo sisäsiisteysasiatkin ja ollaan nyt pari päivää oltu ilman "vaippaa" ja jos itse olen paikalla, niin koipi ei enää nouse lainkaan. Jos sen sijaan käyn ulkona, niin saattaa pienet liraukset vielä löytyä jostain kulmasta, mutta en ole nyt enää sille vaippaa joka kerta poislähtiessäni laittanut ja ihan varmasti en voi mennä vannomaan etteikö ne lirut voisi olla myös Röllin tekemiä. Rölli on nimittäin taas heittäytynyt syömättömäksi, joten taitaa olla tyttöjen juoksut lähestymässä. Muutenkin sillä on ollut hieman pinna ajoittain piukalla ja se kurahtelee varsinkin Ixulle, jos tällä menee liian vauhdikkaasti Millin kanssa. Ixu ei kuitenkaan paljon Röllin kurahteluita kuuntele koska on huomannut ettei Rölli kuitenkaan ole ihan tosissaan.

1906642.jpg

Fanny ja Ebbakin olivat hoidossa ja nyt kun ne lähtivät takaisin kotiin, tuntuu että kylläpäs on vähän koiria ulospäästettävänä =D     Pennut olivat sitä mieltä, että Fannyn olisi tarvinnut vielä hieman antaa lastensa käydä maitobaarissa, mutta Fannyn alalinja oli jo niin hyvin vetäytynyt, ettei niistä tisseistä kyllä enää nälkä lähtenyt =D

Paulakin poikkeili pikaisesti kotona tuomassa Veskun hänen autonsa perään unohtamat puimurinosat ja Milli olisi kyllä mielellään lähtenyt jo hänen mukaansa Vesannolle, mutta päätettiin nyt vielä odottaa seuraavaan käyntikertaan, jotta Moskun haava ehtisi kunnolla parantua, ennen Millin tuloa, Milli kun on niin ahkera käyttämään kieltään , niin ei pääse rouva sitten hoitelemaan Moskun haavaa oma-aloitteisesti.

Kuvassa vasemmalta Sintti, Jumbo, Milli ja Ixu

1906850.jpg